ΙΤΑΛΙΑ

"Πάει για Πιανιτζιάνι, κρατάει Ιταλούς και Σιμόν η Μιλάνο"

"Πάει για Πιανιτζιάνι, κρατάει Ιταλούς και Σιμόν η Μιλάνο"

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Gazzetta Dello Sport" η Μιλάνο έχει προσεγγίσει τον Σιμόνε Πιανιτζιάνι για την θέση του προπονητή, ενώ σκοπεύει να διατηρήσει τους Ιταλούς παίκτες της και τον Σιμόν. Ερωτηματικό ο Τζεντίλε.

Ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι φέρεται να είναι ο εκλεκτός της Μιλάνο για την θέση του προπονητή. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει σε σημερινό (6/6) δημοσίευμα η "Gazzetta Dello Sport", τονίζοντας ότι η Αρμάνι έχει προτείνει τριετές συμβόλαιο στον τεχνικό της Χαποέλ Ιερουσαλήμ.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα μάλιστα δε μένει εκεί, παρά προχωράει ακόμα περισσότερο την υπόθεση σχετικά με τον σχεδιασμό της ομάδας. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι ο πρώτος στόχος είναι η παραμονή στο ρόστερ των Ιταλών παικτών (Αμπας, Τσιντσιαρίνι, Φοντέκιο, Πάσκολο), αλλά και των Σιμόν, Ταρζέφσκι και Ντράγκιτς, ενώ τονίζεται ότι ο Καλνιέτις έχει συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν.

Τέλος, για την περίπτωση του Αλεσάντρο Τζεντίλε αναφέρεται ότι υπάρχει προς το παρόν στασιμότητα, αφού η υπόθεσή του θα εξεταστεί από το νέο προπονητή της ομάδας. Είτε αυτός είναι ο Πιανιτζιάνι - που τον είχε παίκτη για μερικές εβδομάδες στην Χαποέλ Ιερουσαλήμ μέχρι ο Ιταλός φόργουορντ να αποχωρήσει από την ομάδα - είτε κάποιος άλλος.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ