ΙΤΑΛΙΑ

Ο Τέπιτς έκανε "ποδιά" στον Χίκμαν

Ο Τέπιτς έκανε "ποδιά" στον Χίκμαν

Ο Μιλένκο Τέπιτς προσέφερε το highlight στην αναμέτρηση της Κάπο Ντι Ορλάντο με την Αρμάνι Μιλάνο για τα playoffs της Lega Basket, με θύμα του τον Ρίκι Χίκμαν (VIDEO).

Η Κάπο Ντι Ορλάντο αντιμετωπίζει την Αρμάνι Μιλάνο για τον α' γύρο των playoffs της Lega Basket, με τον Μιλένκο Τέπιτς να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης χάρη στο highlight που προσέφερε.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ ξεδίπλωσε ιδανικά τον αιφνιδιασμό των φιλοξενούμενων, αποφεύγοντας πρώτα τον Ρίκι Χίκμαν που επιχείρησε να τον ανακόψει. Πως τα κατάφερε; Με "ποδιά" αφού τρέχοντας στο ανοιχτό γήπεδο, πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του αντιπάλου του.

Για την ιστορία, ήταν μάλιστα ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας του, οδηγώντας την Κάπο Ντι Ορλάντο σε μεγάλη εκτός έδρας νίκη (87-80). Ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 17 πόντους (με 3/6 δίπ., 3/6 τρίπ., 2/2 βολ.) και 6 ασίστ, έχοντας για άξιο συμπαραστάτη τον Αντόνιο Ιανούτσι, που σημείωσε 18 πόντους (με 8/13 δίπ., 2/4 βολ.). Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε επίσης ο -δανεικός από την ΑΕΚ- Νίκολα Ιβάνοβιτς, με 13 πόντους (0/3 δίπ., 3/5 τρίπ., 4/4 βολ.), 7 ασίστ, 3 λάθη και 1 κλέψιμο σε 32 λεπτά συμμετοχής. Στην αντίπερα όχθη, ο Νταβίντε Πάσκολο (24π. με 10/11 δίπ.) ήταν ο μοναδικός διασωθείς του νέου "ναυαγίου" της Αρμάνι Μιλάνο, που ξεκίνησε με το "αριστερό" τις υποχρεώσεις της στα playoffs.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ