ΙΤΑΛΙΑ

Ο Ποτσέκο... τρελάθηκε και έδωσε την πιστωτική κάρτα στους παίκτες του

Ο Ποτσέκο... τρελάθηκε και έδωσε την πιστωτική κάρτα στους παίκτες του
EUROKINISSI

Ο Τζανμάρκο Ποτσέκο ενθουσιάστηκε τόσο πολύ από το "διπλό" της Σάσαρι στο Μιλάνο, που έδωσε στους παίκτες του την πιστωτική του κάρτα για να κάνουν ό,τι θέλουν το ίδιο βράδυ.

Ως παίκτης ο Τζανμάρκο Ποτσέκο υπήρξε ένας από τους πιο... τρελούς και συναρπαστικούς πόιντ γκαρντ της Ευρώπης. Και ως προπονητής, πάντως, δεν πάει πίσω. Την περασμένη Κυριακή (7/4) η Σάσαρι νίκησε στο Μιλάνο την Αρμάνι 93-79 , αναπτέρωσε τις ελπίδες της για είσοδο στα ιταλικά playoffs και μετά το τέλος του ματς ο Ποτσέκο έδωσε στους παίκτες του την πιστωτική του κάρτα για να διασκεδάσουν!

" Πηγαίνετε όπου θέλετε και πανηγυρίστε", είπε στους παίκτες του ο Ποτσέκο, σύμφωνα με την La Nuova. Βέβαια, τα περιθώρια να κάνουν κάτι... έξαλλο, ήταν περιορισμένα. Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, οι παίκτες είχαν αφύπνιση στις 4 το πρωί, προκειμένου να πάρουν την πτήση της επιστροφής στο Σάσαρι! Κάπως έτσι, έφαγαν απλά σε ένα εστιατόριο και πήγαν νωρίς νωρίς για ύπνο...

Μετά το πέρας της 25ης αγωνιστικής η Σάσαρι είναι 9η στην κατάταξη της Serie A με ρεκόρ 12-13. Στην 8η θέση βρίσκεται η Τριέστε με ρεκόρ 13-11 και έναν αγώνα λιγότερο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ