ΙΤΑΛΙΑ

Ο Πέτγουεϊ στη Σάσαρι

Ο Πέτγουεϊ στη Σάσαρι

Ο πρόεδρος της Σάσαρι επιβεβαίωσε τη φημολογία για συμφωνία της ιταλικής ομάδας με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ μέσω φωτογραφίας που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Δείτε τι "πόσταρε" (pic).

Από την αρχή της εβδομάδας έχει "βουίξει" ο τόπος πως η Σάσαρι ήρθε σε συμφωνία με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ . Οι διοικούντες τον ιταλικό σύλλογο όμως δεν θέλησαν να πουν κάτι επ αυτού. Για την ακρίβεια τήρησαν σιγή ιχθύος, θέλοντας να αφήσουν κατά μέρους εν πολλοίς τη φημολογία.

Σήμερα (30/7) όμως ήρθε η επιβεβαίωση για τη συνεργασία των δύο πλευρών. Πως; Ο πρόεδρος της Σάσαρι, Στέφανο Σαρντάρα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φωτογραφία στην οποία είναι αγκαλιά με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ, συνοδεύοντάς την από τη λεζάντα " στενή επαφή τρίτου τύπου. Φόρτσα Ντινάμο". Όπως καταλαβαίνετε, δεν υπάρχουν πολλά ακόμη που χρειάζονται για να πειστείτε πως ο Αμερικανός φόργουορντ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία. Το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της Σάσαρι...

Ο Πέτγουεϊ στη Σάσαρι
TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ