ΙΤΑΛΙΑ

Ο Πάντερ ευχαρίστησε την ΑΕΚ

Ο Πάντερ ευχαρίστησε την ΑΕΚ

Ο Κέβιν Πάντερ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Βίρτους Μπολόνια, αλλά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την ΑΕΚ.

Ο Κέβιν Πάντερ μίλησε για το νέο κεφάλαιο που άνοιξε στην καριέρα του με την υπογραφή του στην Βίρτους Μπολόνια , αλλά δεν ξέχασε να αναφερθεί και στην ΑΕΚ.

Ο 25χρονος Αμερικανός γκαρντ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ενισχύοντας τις προσπάθειες της Βίρτους Μπολόνια, η οποία έδωσε επίσημη μορφή στην μονοετή συμφωνία της μαζί του.

Ο Κέβιν Πάντερ στις πρώτες του δηλώσεις του μετά την υπογραφή του στην ομάδα από την Μπολόνια τόνισε πως "αυτή την στιγμή θέλω να ευχαριστήσω την Βίρτους. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτή την ευκαιρία και ανυπομονώ να αρχίσω δουλειά. Ο στόχος είναι να έχουμε μία υπέροχη σεζόν και να πάρουμε πολλές νίκες".

Ο Κέβιν Πάντερ, όμως, δεν ξέχασε και την ΑΕΚ, καθώς ευχαρίστησε την Ένωση μέσω του Instagram. "Έπρεπε να πάρω μερικές δύσκολες αποφάσεις τις τελευταίες εβδομάδες. Θέλω να ευχαριστήσω την ΑΕΚ, το προπονητικό επιτελείο και τους φιλάθλους που με υποδέχθηκαν και είχαμε μία υπέροχη σεζόν", ανέφερε το διαδικτυακό μήνυμα του Αμερικανού γκαρντ, ο οποίος στην Βίρτους Μπολόνια μεταξύ άλλων θα είναι συμπαίκτης και με τον Ντέγιαν Κράβιτς που την σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε στον Πανιώνιο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ