ΙΤΑΛΙΑ

Ο Ντάρντεν συμφώνησε με την Καντού

Ο Ντάρντεν συμφώνησε με την Καντού

Στα 35 του χρόνια, ο Τρεμέλ Ντάρντεν άφησε την Μπεσίκτας και αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του με την Καντού, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την ιταλική ομάδα.

Ο Τρεμέλ Ντάρντεν, ο οποίος αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό στην σεζόν 2014-2015, ακολούθως συνέχισε την καριέρα του στην Μπεσίκτας, αλλά ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ αποχώρησε από την τουρκική ομάδα.

Στα 35 του χρόνια, βρήκε σύλλογο ώστε να συνεχίσει την καριέρα του και συγκεκριμένα στην Καντού. Ο παίκτης έχε έρθει σε συμφωνία με την ομάδα και απομένει η επίσημη ανακοίνωση. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ αλλάζει συνεχώς ομάδες στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Η πρώτη του ομάδα ήταν η γαλλική Στρασμπούρ (2009-10), ακολούθως η Νανσί (2010-11), ενώ στην συνέχεια φόρεσε τις φανέλες των Μάλαγα (2011-12) και Ζαλγκίρις Κάνουνας (2012-2013).

Το καλοκαίρι του 2013 επέστρεψε στην Ισπανία, καθώς συμφώνησε με την Ρεάλ Μαδρίτης, φτάνοντας μαζί της έως και στο Final Four που διεξήχθη στο Μιλάνο, αλλά οι Ισπανοί έχασαν το τρόπαιο από την Μακάμπι. Έφτασε έως εκεί και την ερχόμενη σεζόν (2014-2015), αγωνιζόμενος με την ομάδα του Ολυμπιακού, αλλά έχασε και πάλι τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης, αυτή την φορά από την πρώην ομάδα του (Ρεάλ). Με τους Πειραιώτες, πάντως, αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Ελλάδα.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ