ΙΤΑΛΙΑ

Ο Γουίλ Τσέρι ανακοινώθηκε από τη Ρέτζο Εμίλια

EUROLEAGUE / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Την απόκτηση του Γουίλ Τσέρι μέχρι το τέλος της σεζόν ανακοίνωσε η Ρέτζο Εμίλια, με τον πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού να συναντά έναν ακόμη πρώην ερυθρόλευκο στην ιταλική ομάδα.

Παίκτης της Ρέτζο Εμίλια ειναι και επίσημα ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, Γουίλ Τσέρι. Η συμφωνία του Αμερικανού με την ιταλική ομάδα είχε επέλθει εδώ και μία εβδομάδα, με την Ρέτζο Εμίλια να τον εντάσσει στο δυναμικό της για να τη βοηθήσει να μπει στα playoffs της Lega Basket. Ο 29χρονος γκαρντ θα συναντήσει ακόμα έναν πρώην ερυθρόλευκο στη νέα του ομάδα, όπου την τελευταία σεζόν αγωνίζεται και ο Ντάριος Τζόνσον Όντομ.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Γουίλ Τσέρι δήλωσε: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος που υπέγραψα με τη Ρέτζο Εμίλια, μία ομάδα και μία πόλη για τις οποίες έχω ακούσει τα καλύτερα. Είναι ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου που αποτελεί μία ευκαιρία για μένα. Θα δουλέψω σκληρά για την ομάδα, θα δώσω ενέργεια στην άμυνα και επιμονή στην ομάδα. Οι στόχοι μου είναι να βοηθήσω τους συμπαίκτες και τον προπονητή μου ώστε να πάμε ένα βήμα παραπάνω και να πετύχουμε πολλά μαζί".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ