ΜΠΑΣΚΕΤ

Νέο "στραπάτσο" για τον Αλεσάντρο Τζεντίλε που ψάχνει ξανά ομάδα

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο ίδιος υποστήριζε πως οι Χιούστον Ρόκετς τον κάλεσαν στην προετοιμασία τους, όμως το όνομα του Αλεσάντρο Τζεντίλε δεν βρίσκεται στη λίστα με τους 18 που θα βρεθούν στο training camp.

Στα μέσα Αυγούστου πανηγύριζε για την ευκαιρία που του έδωσαν οι Χιούστον Ρόκετς να κυνηγήσει μέσω του training camp τους μια θέση στο roster της κανονικής περιόδου. Στις 23 Σεπτεμβρίου, όμως, η ομάδα του Μάικ Ντ' Αντόνι ανακοίνωσε τους 18 παίκτες που θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία της σεζόν 2018/19 και σε αυτή τη λίστα δεν υπήρχε πουθενά το όνομα του Αλεσάντρο Τζεντίλε!

Ο Ιταλός πρώην περιφερειακός του Παναθηναϊκού προέρχεται από έναν τραυματισμό στο χέρι, υποστηρίζει πως έχει αναρρώσει, δεν έπαιξε στους αγώνες της Εθνικής Ιταλίας για να κερδίσει λίγο από το χαμένο έδαφος των τελευταίων μηνών, όμως οι Ρόκετς αποδείχθηκε πως δεν ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες του με αποτέλεσμα ο Τζεντίλε να ψάχνει από το μηδέν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πέρυσι ο Τζεντίλε έπαιξε στη Βίρτους Μπολόνια, έκανε καλές εμφανίσεις, ωστόσο δεν "καίγεται" να γυρίσει στην Ιταλία και θα προσπαθήσει να βρει ομάδα εκτός συνόρων.

Νέο "στραπάτσο" για τον Αλεσάντρο Τζεντίλε που ψάχνει ξανά ομάδα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ