ΙΤΑΛΙΑ

Μπαράλντι: "Είμαστε σε συζητήσεις με τον Τεόντοσιτς"

Μπαράλντι: "Είμαστε σε συζητήσεις με τον Τεόντοσιτς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το ενδιαφέρον της Βίρτους Μπολόνια για τον Μίλος Τεόντοσιτς επιβεβαίωσε ο μάνατζερ της ομάδας, Λούκα Μπαράλντι, που τόνισε πως οι δύο πλευρές είναι σε συζητήσεις.

Πριν από μερικές εβδομάδες είδε το φως της δημοσιότητας η είδηση για το ενδιαφέρον της Βίρτους Μπολόνια για τον Μίλος Τεόντοσιτς. Ο ρόλος του Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι σημαντικός για την εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης, η οποία επιβεβαιώθηκε κι επίσημα από τον μάνατζερ της ομάδας, Λούκα Μπαράλντι.

" Είμαστε σε συζητήσεις με τον Μίλος Τεόντοσιτς αλλά δεν βιαζόμαστε να τον υπογράψουμε", δήλωσε ο Μπαράλντι στην παρουσίαση της νέας φανέλας. Ο Σέρβος γκαρντ, πάντως, είναι πιθανότερο να προτιμήσει μία ομάδα EuroLeague, ενώ στην κουβέντα ενδεχομένως να μπει κι ο Ολυμπιακός.

Η Βίρτους Μπολόνια κατέκτησε το BCL, αλλά θα παίξει στο EuroCup τη νέα σεζόν. Σχετικά με το θέμα, ο Μπαράλντι είπε: " Πάντα θα είμαστε ευγνώμονες στη FIBA που μας έδωσε την ευκαιρία να παίξουμε στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Το BCL έχει γίνει σπουδαία διοργάνωση και πολύ καλά οργανωμένη. Αλλά οι παίκτες μας θέλουν να παίξουν στο EuroCup. Ελπίζω να βρεθεί μία λύση σε αυτή τη διαμάχη, γιατί αυτός ο "πόλεμος" δεν είναι καλός για τις ομάδες".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ