ΙΤΑΛΙΑ

Μένει Κρεμόνα ο άλλοτε "ερυθρόλευκος" Τζόνσον-Όντομ

ΑΕΚ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΑΣΑΡΙ ( 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ BASKETBALL CHAMPIONS ) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ) ΤΖΑΞΟΝ
ΑΕΚ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΑΣΑΡΙ ( 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ BASKETBALL CHAMPIONS ) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ) ΤΖΑΞΟΝ EUROKINISSI

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ντάριους Τζόνσον-Όντομ, υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Κρεμόνα και να επιστρέψει στην ομάδα έπειτα από... διάλειμμα δύο μηνών.

Στον Ολυμπιακό δεν στέριωσε την σεζόν 2015/16, ωστόσο στην Ιταλία ο Ντάριους Τζόνσον-Όντομ έχει καλό όνομα. Και αυτό φάνηκε και από το γεγονός ότι υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Κρεμόνα, έστω και με καθυστέρηση μερικών μηνών.

Ο Τζόνσον-Όντομ την περσινή σεζόν την ξεκίνησε στην Σάσαρι, πριν πάρει μεταγραφή για την Κρεμόνα τον Φεβρουάριο, έχοντας με την φανέλα της 17.7 πόντους, 3.7 ασίστ και 3.3 ριμπάουντ μέσο όρο. Αρχικά ο σύλλογος αποφάσισε ότι η παρουσία του στο τέλος της σεζόν δεν αρκούσε για να του ανανεώσει το συμβόλαιο, παίρνοντας στην θέση του τον Ελάια Τζόνσον. Τώρα όμως άλλαξε γνώμη.

Με τον Τζόνσον να απογοητεύει κατά την διάρκεια της προετοιμασίας - τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ - η ιταλική ομάδα αποφάσισε τελικά να στραφεί ξανά στον γνώριμό της Τζόνσον-Όντομ, προσφέροντάς του μονοετές συμβόλαιο, ελπίζοντας ότι ο Αμερικανός γκαρντ θα έχει εξίσου καλή παρουσία και φέτος.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ