ΙΤΑΛΙΑ

Με την ψυχή στο στόμα η Βίρτους του Τεόντοσιτς, 82-80 τη Μπρέσια

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Χρειάστηκε να βάλει 25 πόντους ο Μίλος Τεόντοσιτς, μαζί και ένα μεγάλο τρίποντο στο φινάλε, για να λυγίσει η Βίρτους Μπολόνια την αντίσταση της Μπρέσια.

Πριν από μερικές μέρες η μεν Μπρέσια σκόραρε 35 πόντους σε εντός έδρας αναμέτρηση του EuroCup απέναντι στη Νταρουσάφακα και έκανε αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της διοργάνωσης. Πριν από μερικές μέρες η δε Βίρτους λύγισε στην Πάτρα από τον Προμηθέα, για την τέταρτη αγωνιστική του EuroCup. Το βράδυ του Σαββάτου (26/10) οι δυο ομάδες συναντήθηκαν για το ιταλικό πρωτάθλημα, με τους φιλοξενούμενους να στέκονται στο φινάλε όρθιοι και να παίρνουν έστω και δύσκολα τη νίκη χάρη στο ταλέντο του ηγέτη τους και ένα μεγάλο τρίποντο του Ρίτσι.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς έβαλε 25 πόντους σε 22 λεπτά συμμετοχής, από 4/5 δίποντα, 3/10 τρίποντα και 8/9 βολές, ενώ είχε τρεις ασίστ και μαζί ένα μεγάλο σουτ στο φινάλε που κλείδωσε το ματς. Ο Στέφαν Μάρκοβιτς με 17 πόντους από 2/3 δίποντα, 3/5 τρίποντα και 4/5 βολές και ο Βινς Χάντερ (11 πόντοι, 10 ριμπάουντ σε 23 λεπτά) ήταν τα δύο στηρίγματά του, την ώρα που ο Αμπάς (18 πόντοι, 12 ριμπάουντ) ήταν ο κορυφαίος των γηπεδούχων και ο Λάντσντοουν (14 πόντοι) αυτός που τον ακολούθησε.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-20, 41-40, 62-59, 80-82.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ