ΙΤΑΛΙΑ

Μάνατζερ Χαπ: "Προσπαθεί να πάρει ιταλικό διαβατήριο, ο προπάππους του ήταν Σικελός"

Μάνατζερ Χαπ: "Προσπαθεί να πάρει ιταλικό διαβατήριο, ο προπάππους του ήταν Σικελός"
ZOVADELLI/VANOLI BASKET

Ο μάνατζερ του Ίθαν Χαπ δήλωσε ότι ο πελάτης του έχει κάνει ήδη τις πρώτες κινήσεις για να λάβει ιταλικό διαβατήριο, αφού ο προπάππους και η προγιαγιά του ήταν Σικελοί.

Ο Ίθαν Χαπ ετοιμάζεται να γίνει Ιταλός. Βασικά, σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, Μάριο Σκότι, ο Χαπ έχει ιταλικές ρίζες, αφού ο προπαππους και η προγιαγιά του είναι από την Σικελία!

Ο Σκότι έκανε δηλώσεις στην ιταλική εφημερίδα "La Provincia", λέγοντας χαρακτηριστικά: " Δουλεύουμε προκειμένου να λάβει διαβατήριο. Λόγω των συνθηκών είναι δύσκολο, αλλά εδώ είμαστε. Οι προπαππούδες του ήταν Σικελοί. Αν πάρει διαβατήριο θα αλλάξει και το στάτους του, αφού η Βίρτους και η Αρμάνι Μιλάνο θα ενδιαφερθούν".

Ο Χαπ ξεκίνησε την φετινή σεζόν ως παίκτης του Ολυμπιακού, ωστόσο έπειτα από μόλις ένα μήνα παραχωρήθηκε δανεικός στην Κρεμόνα, όπου και άνθισε, όντας από τους καλύτερους ψηλούς του Ιταλικού πρωταθλήματος, αριθμώντας 18 πόντους, 8.4 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ μέσο όρο, με αποτέλεσμα να κυκλοφορήσει σενάριο που τον θέλει να βρίσκεται στο στόχαστρο της Αρμάνι Μιλάνο.

Για την ιστορία, ο Χαπ είχε υπογράψει το καλοκαίρι του 2019 συμβόλαιο 1+1 χρόνων με τον Ολυμπιακό, με αμφότερες τις πλευρές να έχουν το δικαίωμα να το σπάσουν το καλοκαίρι του 2020. Κοινώς, αν το Αμερικανός το θελήσει, μπορεί να μείνει ελεύθερος.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ