ΙΤΑΛΙΑ

Ξανά μαζί οι Ούκιτς και Κίτσεν

Ξανά μαζί οι Ούκιτς και Κίτσεν
INTIME SPORTS

Στη Βαρέζε θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Ρόκο Λένι Ούκιτς και Ντέργουιν Κίτσεν, που θα ξανασμίξουν μετά το πέρασμά τους από τον Παναθηναϊκό πριν από τρία χρόνια.

Μετά από τρία χρόνια, όπου τράβηξαν ξεχωριστούς δρόμους, ο Ρόκο Λένι Ούκιτς και ο Ντέργουιν Κίτσεν θα συνυπάρξουν εκ νέου στο ίδιο ρόστερ. Ο Κροάτης κόμπο γκαρντ και ο Αμερικανός πλεϊμέικερ, που πέρασαν μερικούς μήνες μαζί στον Παναθηναϊκό (σ.σ.: πριν αποχωρήσει κακήν κακώς ο δεύτερος), θα ξανασυνεργαστούν, αυτή τη φορά στη Βαρέζε.

Η ιταλική ομάδα αναζητούσε δύο παίκτες για να ενισχύσει την περιφέρειά της, μετά τον τραυματισμό των Μααλίκ Ουέινς και Ραμόν Γκάλογουεϊ, οι οποίοι θα χάσουν σημαντικό κομμάτι της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς αναμένεται να υπογράψει μάλιστα άμεσα το δίμηνο συμβόλαιο που του προσφέρει η Βαρέζε κι ίσως είναι έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του την Κυριακή (11/10) απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, του μέχρι πρότινος προπονητή του (στην Τσεντέβιτα) Γιασμίν Ρέπεσα.

Έτσι πήγε... περίπατο η φημολογία που είχε ξεσπάσει πριν από περίπου δύο μήνες σχετικά με την επιστροφή του στην ΚΚ Σπλιτ , για να αγωνιστεί άνευ αποδοχών, μετά το σχετικό "ψηστήρι" του Ντίνο Ράτζα.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ