ΙΤΑΛΙΑ

Κορονοϊός: Μέχρι τις 10 Απριλίου θα έχει αποφασιστεί αν θα ακυρωθεί η σεζόν στην Ιταλία

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η 10η Απριλίου είναι η τελευταία προθεσμία που έχει δοθεί από την ιταλική λίγκα προκειμένου να αποφασιστεί αν θα ακυρωθεί η φετινή σεζόν.

Στην Ιταλία η τραγωδία δεν έχει τέλος, με τους νεκρούς από τον κορονοϊό να έχουν ξεπεράσει τους 12000. Την ίδια στιγμή, στην ιταλική μπασκετική λίγκα προσπαθούν ακόμα να βρουν μία λύση για την σεζόν.

Ο περισσότερος κόσμος θεωρεί δεδομένο ότι η φετινή σεζόν θα ακυρωθεί, την ίδια στιγμή ωστόσο στην ιταλική λίγκα ψάχνουν έναν τρόπο να ολοκληρωθεί η σεζόν μέχρι τις 30 Ιουνίου. Όπως φαίνεται όμως, οι όποιες σκέψεις στην Ιταλία έχουν ένα ξεκάθαρο χρονικό ορίζοντα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sportando, η ιταλική λίγκα έχει ορίσει την 10η Απριλίου ως την ημέρα που θα πρέπει να έχει βρεθεί μία λύση. Αν δεν βρεθεί μέχρι εκείνη την ημέρα, τότε θα αποφασιστεί επίσημα η διακοπή της σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι οι αγώνες και οι προπονήσεις στην Ιταλία έχουν ακυρωθεί μέχρι και τις 30 Απριλίου, ενώ η πλειοψηφία των Αμερικανών παικτών βρίσκονται στις ΗΠΑ. Παράλληλα, είναι δεδομένο ότι ακόμα και αν γίνουν αγώνες, θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών για λόγους ασφαλείας. Όπως και να έχει, μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστό τι θα ακολουθήσει.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ