ΙΤΑΛΙΑ

Κορονοϊός: Ξεκίνησε προπονήσεις η Βίρτους!

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Την στιγμή που σε όλη την Ιταλία επικρατεί πανικός λόγω κορονοϊού, η Βίρτους Μπολόνια γνωστοποίησε ότι ξεκίνησε προπονήσεις!

Στην Ιταλία κάθε μέρα πεθαίνουν 100αδες άνθρωποι λόγω του κορονοϊού, όλη η χώρα είναι σε κατάσταση πανικού, αλλά στην Βίρτους Μπολόνια ξεκίνησαν προπονήσεις!

Την είδηση έκανε γνωστή το Sportando, αναφέροντας ότι η ιταλική ομάδα επέστρεψε στα παρκέ, φιλοξενώντας παράλληλα και κάποιες δηλώσει που έκανε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς σε ιταλικά ΜΜΕ.

" Επιστρέψαμε για να δουλέψουμε. Συνεχίζουμε να δίνουμε στους παίκτες μας ό,τι μπορούμε για να τους βοηθήσουν να επιστρέψουν σε καλή φυσική κατάσταση" δήλωσε ο Τζόρτζεβιτς, για να προσθέσει: " Δεν τα παρατάμε. Θα έρθει μία εταιρία να απολυμάνει τις προπονητικές εγκαταστάσεις για να συνεχίσουμε. Ελπίζουμε ότι θα συνεχιστεί η σεζόν και θα παίξουμε σύντομα μπάσκετ ξανά".

Η Βίρτους Μπολόνια είναι η πρώτη ομάδα στην Ιταλία που πάτησε παρκέ, αλλά η δεύτερη ομάδα στην Ευρώπη που είναι γνωστό ότι θα έχει ομαδικές προπονήσεις μετά την ΤΣΣΚΑ, η οποία παρουσίασε σε live streaming την τελευταία της προπόνηση.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ