ΙΤΑΛΙΑ

Κορονοϊός: Γράφτηκε ο επίλογος και στην Α1 της Ιταλίας

2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ / ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ / ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της ιταλικής ομοσπονδίας για την οριστική διακοπή της Α2, μπήκε ο επίλογος και στη Serie A που δεν θα ολοκληρωθεί φέτος στα παρκέ.

Με την κατάσταση στην Ιταλία να είναι άσχημη εδώ και πολλές εβδομάδες εξαιτίας του κορονοϊού , ο αθλητισμός έχει περάσει σε δεύτερο πλάνο. Το απόγευμα της Τρίτης (7/4) η ιταλική ομοσπονδία αποφάσισε να βάλει οριστικό λουκέτο στην Α2 και λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι δεν θα ολοκληρωθεί ούτε η Serie A στην οποία γράφτηκε επίσης ο επίλογος χωρίς να υπάρξει πρωταθλητής.

Από τη στιγμή που από την Α2 δεν θα υπάρξει προβιβασμός, ολα δείχνουν ότι δεν θα δούμε ομάδες να πέφτουν από την πρώτη κατηγορία. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Τζάνι Πετρούτσι, εξήγησε ότι προέχει η υγεία των αθλητών και των προπονητών, πρόσθεσε ότι οι περισσότερες ομάδες δεν έχουν πλέον τους ξένους τους και πλέον οι μοναδικοί οργανισμοί που βρίσκονται standby θα είναι η Αρμάνι Μιλάνο επειδή συμμετέχει στη EuroLeague, η Βίρτους Μπολόνια και η Βενέτσια που αγωνίζονται στo EuroCup.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ