ΙΤΑΛΙΑ

Κλείνουν τη Σιένα!

Κλείνουν τη Σιένα!
SAVINO PAOLELLA - ITALY (C) 2013 [email protected]

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα το ιταλικό κράτος θα βάλει λουκέτο την Τετάρτη στη Σιένα, καθώς διαπιστώθηκε φοροδιαφυγή ύψους 23 εκατομμυρίων ευρώ. Δεδομένων και των απωλειών από το φετινό μπάτζετ, αλλά και την έλλειψη ρευστού, η πτώχευση πλησιάζει.

Ένα ιταλικό δημοσίευμα έρχεται να βάλει φωτιά στην Ιταλία, καθώς αναφέρεται πως σύμφωνα με έκθεση πορισμάτων η Σιένα κατηγορείται για φοροδιαφυγή, της τάξεως των 23 εκάτ. ευρώ. Συν το έλλειμμα της φετινής σεζόν, μαζί με την έλλειψη ρευστού, οι ειδικοί εκτιμούν πως η πτώχευση είναι κοντά.

Η είδηση αναπαράγεται από πολλά Forum στην Ιταλία και αναφέρεται πως αν γίνει κάτι τέτοιο ο πρόεδρος Τζεζάρε Λατσερόνι θα είναι αυτός που θα έχει οδηγήσει τη Σιένα στην χρεωκοπία.

Στο ίντερνετ αναφέρουν, ότι η Σιένα θα κληθεί να πληρώσει ένα πρόστιμο ύψους 23 εκατομμυρίων ευρώ, για αντικανονική οικονομική διαχείριση των παικτών που πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια από την ομάδα.

Ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, καθώς από το 2006 μέχρι και σήμερα έχουν περάσει από τα ταμεία της ομάδας περίπου 150 εκ. ευρώ τα οποία αναφέρονται ως μισθοί των παικτών!

Ο προϋπολογισμός της σεζόν 2012-13 έχει υπογραφεί από κοινού από τον Μινούτσι και τον Λατσερόνι, ενώ μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου θα πρέπει να έχει εγκριθεί.

Στις τάξεις της Σιένα και με δεδομένη τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται, είναι διατεθειμένοι να στείλουν τον Χάκετ στο Μιλάνο, ούτως ώστε να βάλουν στα ταμεία τους το μεγαλύτερο δυνατό ποσό.

Πάντως, τα σενάρια κάνουν λόγο ακόμα και για πώληση στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, από την οποία ίσως θα μπορούσε να αποκομίσει περισσότερα χρήματα για την παραχώρησή του!

Μέχρι νεοτέρας, η Σιένα είναι στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει στην Αθήνα, με την επίσημη ιστοσελίδα να "ανεβάζει" βίντεο από το γεύμα τους.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ