ΙΤΑΛΙΑ

Κίνηση-έκπληξη με Ρόις Ουάιτ η Τορίνο

Philadelphia 76ers' Royce White looks on against the Brooklyn Nets during the third quarter of a preseason NBA basketball game, Monday, Oct. 14, 2013, in Philadelphia.  The Nets win 127-97.  (AP Photo/Chris Szagola)
AP Photo/Chris Szagola AP PHOTO/CHRIS SZAGOLA

Η Τορίνο αιφνιδίασε τους πάντες, αφού ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρόις Ουάιτ, ο οποίος εξοστρακίστηκε από το ΝΒΑ πριν από μερικά χρόνια λόγω της φοβίας του να ταξιδεύει με αεροπλάνο.

Συνεχίζει να εκπλήσσει με τις κινήσεις της η Τορίνο. Μετά την "βόμβα" με την πρόσληψη με τον Λάρι Μπράουν στην θέση του προπονητή και την απόκτηση του 36χρονου Κάρλος Ντελφίνο, η ιταλική ομάδα προχώρησε σε ακόμα μία κίνηση-έκπληξη, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Ρόις Ουάιτ (27 χρονών, 2.03 μέτρα, φόργουορντ).

Ο Ουάιτ είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος παίκτης. Το πρόβλημα στην περίπτωσή του ήταν η φοβία του να ταξιδέψει με αεροπλάνο, κάτι που του στέρησε να κάνει καριέρα στο ΝΒΑ, αφού μετά την επιλογή του στο Νο16 του ΝΒΑ Draft από τους Houston Rockets απείχε από τις προπονήσεις της ομάδας, κατηγορώντας το ΝΒΑ ότι δεν έδειχνε κατανόηση στο πρόβλημά του.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Ουάιτ έμεινε δύο χρόνια μακριά από το παρκέ (2014-2016) πριν επιστρέψει στην δράση το 2016, φορώντας την φανέλα των London Lightning στο πρωτάθλημα του Καναδά την τελευταία διετία.

AP Photo/Chris Szagola

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ