ΜΠΑΣΚΕΤ

Κέι Σι Ρίβερς: Ανακοινώθηκε από την Ρέτζιο Εμίλια

Κέι Σι Ρίβερς: Ανακοινώθηκε από την Ρέτζιο Εμίλια
EUROKINISSI

H Ρέτζιο Εμίλια έκανε δικό της τον πρώην forward του Παναθηναϊκού, Κέι Σι Ρίβερς, ο οποίος διατηρεί 'opt out' για την EuroLeague μέχρι τον Φεβρουάριο.

Ο Κέι Σι Ρίβερς, τον οποίο θυμόμαστε όλοι από το άκρως επιτυχημένο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, άργησε αλλά εν τέλει βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στην Ιταλία. Ο Αμερικανός small forward συμφώνησε σε όλες τις λεπτομέρειες με την Ρέτζιο Εμίλια και χωρίς καμία χρονική καθυστέρηση υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Το συμβόλαιό του περιλαμβάνει όμως και μία ειδική ρήτρα, σύμφωνα με την οποία μπορεί να αποχωρήσει μέχρι τον Φεβρουάριο εφόσον δεχτεί πρόταση από κάποια ομάδα της EuroLeague. Αν και δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση (έχει να αγωνιστεί από τον Μάιο), η προσθήκη του για την ιταλική ομάδα μόνο αμελητέα δεν κρίνεται.

Σε 31 παιχνίδια την προηγούμενη σεζόν στη EuroLeague, σημείωσε κατά μέσο όρο 8.5 πόντους, με 50% στο δίποντο και 35.8% στο τρίποντο. Στο παρελθόν, έχει φορέσει επίσης τη φανέλα της Βίρτους Μπολόνια, της Χίμκι, της Λοκομοτίβ Κουμπάν, της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπάγερν Μονάχου.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ