ΙΤΑΛΙΑ

Και η Κρεμόνα ψωνίζει από το ΝΒΑ!

Philadelphia 76ers' Henry Sims in action during an NBA basketball game against the Orlando Magic, Wednesday, Nov. 5, 2014, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum)
Philadelphia 76ers' Henry Sims in action during an NBA basketball game against the Orlando Magic, Wednesday, Nov. 5, 2014, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum) AP

Μια εξαιρετική μεταγραφή ολοκλήρωσε η Βανόλι Κρεμόνα, η οποία πήρε στην Ιταλία έναν σέντερ που έπαιζε τα τελευταία χρόνια στο ΝΒΑ και πέρυσι αγωνίστηκε στην Κίνα.

Κίνηση εντυπωσιασμού, αλλά συνάμα και ουσίας έκανε η Βανόλι Κρεμόνα, η οποία συμφώνησε με τον Χένρι Σιμς και το απόγευμα της Τρίτης 15 Αυγούστου ανακοίνωσε την απόκτησή του για τη σεζόν 2017-18. Ο 28χρονος ύψους 2μ.08 Αμερικανός σέντερ αγωνίστηκε την περασμένη περίοδο στους Shanxi Brave Dragons της Κίνας, ενώ προηγουμένως είχε ένα θετικό πέρασμα από το ΝΒΑ με τις φανέλες των Hornets, των Cavaliers, των 76ers και των Nets.

Συγκεκριμένα, ο Σιμς ήταν εντυπωσιακός όταν οι Philadelphia 76ers του έδωσαν τη σεζόν 2013-14 θέση στη βασική τους πεντάδα, καθώς μέτρησε 11.8 πόντους με 49% στα δίποντα και 76.6% στις βολές, μαζί με 7 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ ανά 27.2 λεπτά συμμετοχής σε 26 αγώνες. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογα εντυπωσιακή, αν και την περίοδο 2014-15 ο Σιμς είχε 8 πόντους, 5 ριμπάουντ και 1 ασίστ ανά 19.2 λεπτά σε 73 αναμετρήσεις.

Πρόκειται για καλή περίπτωση σέντερ που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην Ευρώπη. Η Βανόλι Κρεμόνα φαίνεται πως θα είναι ο πρώτος του σταθμός στα μέρη μας. Όσοι τον έχουν παρακολουθήσει στο ΝΒΑ, καταλαβαίνουν ότι αν αντιμετωπίσει με σοβαρότητα τη θητεία του στο ιταλικό πρωτάθλημα, του χρόνου τέτοια εποχή θα πάρει μια καλή μεταγραφή στο κορυφαίο επίπεδο της EuroLeague.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ