ΙΤΑΛΙΑ

Ιταλία: Θρίαμβος της Βενέτσια με εκπληκτικό Μπράμο

Ιταλία: Θρίαμβος της Βενέτσια με εκπληκτικό Μπράμο

Η Βενέτσια άλωσε την έδρα της Κρεμόνα (79-69) με κορυφαίο τον Μάικ Μπράμο και προκρίθηκε στους τελικούς του ιταλικού πρωταθλήματος για δεύτερη φορά την τελευταία τριετία (VIDEO).

Το τρίτο break αποδείχθηκε το φαρμακερό στην ημιτελική σειρά μεταξύ της Κρεμόνα και της Βενέτσια. Κι αυτό διότι το έκανε η ομάδα της Βενετίας, επικράτησε εύκολα εκτός έδρας με 79-69 και προκρίθηκε για δεύτερη φορά την τελευταία τριετία στους τελικούς του ιταλικού πρωταθλήματος , όπου περιμένει εδώ και ημέρες η Σάσαρι.

Όπως και στην ελληνική Basket League, έτσι και στην Ιταλία το πρωτάθλημα θα το διεκδικήσουν οι ομάδες που τερμάτισαν στην 3η (Βενέτσια) και στην 4η θέση (Σάσαρι) της κανονικής περιόδου. Με τη διαφορά ότι η Βενέτσια χρειάστηκε δύο εκτός έδρας νίκες για να το καταφέρει, αλλά και μία εκπληκτική εμφάνιση από τον Μάικ Μπράμο, ο οποίος πέτυχε 22 πόντους με 5/9 τρίποντα και 3/5 δίποντα στον πιο κρίσιμο αγώνα.

Ο Μπράμος μαζί με τον Οστιν Ντέι (20 πόντοι) ήταν οι κύριοι λόγοι που η Βενέτσια έλεγξε από νωρίς το ματς, τελείωσε το πρώτο δεκάλεπτο με προβάδισμα 13 πόντων (12-25) και το συντήρησε ουσιαστικά μέχρι τέλους, ξεφεύγοντας ακόμα και με +23 στο 28' (42-65). Οι Γουέσλι Σόντερς (21 πόντοι) και Αντριου Κρόφορντ (13 πόντοι) ήταν οι πρώτοι σκόρερς της Κρεμόνα, η οποία είχε 4/25 τρίποντα στο παιχνίδι.

Τα δεκάλεπτα: 12-25, 33-47, 48-67, 69-79.

Οι τελικοί των ιταλικών playoffs θα αρχίσουν την Δευτέρα 10 Ιουνίου στην Βενετία.

Τα highlights του 5ου ημιτελικού:

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ