ΙΤΑΛΙΑ

Ιταλία: Συνεχίζει τα... δικά του ο Τεόντοσιτς

Ιταλία: Συνεχίζει τα... δικά του ο Τεόντοσιτς

Η Βίρτους Μπολόνια έκανε το 5/5 στη Lega Basket, τρεις ημέρες πριν αντιμετωπίσει τον Προμηθέα Πάτρας. Συνεχίζει τα... δικά του ο Μίλος Τεόντοσιτς που έδωσε μαγική ασίστ και έβαλε το μεγαλύτερο σουτ του αγώνα απέναντι στη Βαρέζε.

Ως η πρωτοπόρος της Lega Basket θα έρθει στην Ελλάδα η Βίρτους Μπολόνια για να αντιμετωπίσει τον Προμηθέα Πάτρας για το EuroCup (22/10, 19:30). Η ιταλική ομάδα επιβλήθηκε εντός έδρας της Βαρέζε (87-80), για να κάνει το 5/5 εντός των συνόρων και να διευρύνει το αήττητο σερί της για φέτος.

Μεγάλος πρωταγωνιστής σε ακόμη ένα παιχνίδι ήταν ο Μίλος Τεόντοσιτς, που ήρθε από τον πάγκο για να ξεχωρίσει. Στα 23'45'' που αγωνίστηκε, είχε 19 πόντους με 2/6 δίποντα, 2/5 τρίποντα και 9/11 βολές, ενώ έγραψε ακόμη 1 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 1 κλέψιμο. Δεν είναι μόνο οι αριθμοί βέβαια που τον κατέταξαν για ακόμη ένα βράδυ ως τον κορυφαίο της Βίρτους Μπολόνια.

Είναι ότι έβαλε το μεγαλύτερο σουτ της βραδιάς (με πανέμορφη κίνηση) λίγο πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας. Νωρίτερα βέβαια, φρόντισε να ξεσηκώσει το κοινό της ομάδας του με την ασίστ που έδωσε στη διάρκεια του πρώτου μέρους.

Για τους ηττημένους, ο Τζος Μέιγιο έβαλε 27 πόντους (4/7 δίποντα, 5/7 τρίποντα και 4/4 βολές), αλλά δεν αρκούσε.



TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ