ΙΤΑΛΙΑ

Η Ρέτζιο Εμίλια επέλεξε Euroleague

Η Ρέτζιο Εμίλια επέλεξε Euroleague

Η Ρέτζιο Εμίλια διαχώρισε την θέση της με την ιταλική Ομοσπονδία, η οποία τάχθηκε υπέρ της FIBA, και ο σύλλογος γνωστοποίησε πως επέλεξε να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ευρώπη υπό την σκέπη της Euroleague και του Eurocup.

Η ομοσπονδία της Ιταλίας, όπως και της Γαλλίας, έχουν ξεκαθαρίσει εδώ και εβδομάδες πως θα υποστηρίξουν το πλάνο της FIBA και όχι της Euroleague.

Σε αυτή την απόφαση έχουν συμφωνήσει οι περισσότερες ομάδες σε αυτά τα δύο πρωταθλήματα, αλλά σιγά-σιγά παρουσιάζονται και κλάμπ που διαχωρίζουν την θέση τους. Στην Ιταλία, η Ρέτζιο Εμίλια γνωστοποίησε επίσημα πως υπέγραψε να αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια στις διοργανώσεις της Euroleague και του Eurocup.

Κάτι παρόμοιο συνέβη πριν λίγες μέρες και στην Γαλλία, καθώς η Βιλερμπάν διαχώρισε την θέση της, τονίζοντας πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται στις διοργανώσεις της Euroleague και όχι της FIBA. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις προθέσεις τους και άλλες ομάδες. Η Ρέτζιο Εμίλια, μάλιστα, με ανακοίνωση της, τόνισε πως θα δώσει και συνέντευξη Τύπου μιλώντας για την απόφαση της.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ