ΙΤΑΛΙΑ

Έχασε το δικαστήριο από τη Φορτιτούντο και 330.000 ευρώ ο Ντι Τζέι Στρόμπερι

Έχασε το δικαστήριο από τη Φορτιτούντο και 330.000 ευρώ ο Ντι Τζέι Στρόμπερι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η FIBA δικαίωσε τη νυν διοίκηση της Φορτιτούντο Μπολόνια και ο Ντι Τζέι Στρόμπερι χάνει τις 330.000 ευρώ που ζητούσε από την ιταλική ομάδα. Διαβάστε το σκεπτικό της απόφασης.

Φόρεσε τη φανέλα της τη σεζόν 2008/09, ένα χρόνο μετά από τη θητεία του στους Φοίνιξ Σανς, ωστόσο την πέτυχε σε μια πραγματικά πολύ κακή φάση της ιστορίας της. Ο Ντι Τζέι Στρόμπερι δεν θέλει να θυμάται το πέρασμά του από τη Φορτιτούντο και όποτε ακούει το όνομά της αισθάνεται άσχημα, καθώς η FIBA δικαίωσε την νυν διοίκηση της ομάδας της Μπολόνια και απέρριψε το αίτημα του Αμερικανού που αξίωνε αποζημίωση 330.000 ευρώ!

Σύμφωνα με τη FIBA η τότε διοίκηση της Φορτιτούντο είναι αυτή που χρωστάει στον Στρόμπερι, ωστόσο πρόκειται για εταιρεία που έχει πτωχεύσει με αποτέλεσμα η νυν διοίκηση της ομάδας της Μπολόνια να μη φέρει την παραμικρή ευθύνη για το χρέος προς τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού ο οποίος πρέπει πλέον να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι δεν θα μπουν ποτέ στον λογαριασμό του τα χρήματα για τα οποία εργάστηκε πριν από 11 χρόνια.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ