ΙΤΑΛΙΑ

Επισκέφθηκε το Βαρέζε ο Λουίς Σκόλα

Ο Λουίς Σκόλα με τη φανέλα της Αρμάνι
Ο Λουίς Σκόλα EUROKINISSI

Στη βορειοδυτική Ιταλία βρίσκεται σήμερα (16/6) ο Λουίς Σκόλα, που σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να παίξει στη Βαρέζε με στόχο να είναι έτοιμος για τους πέμπτους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας του.

Το Βαρέζε είναι μια πόλη 80.000 κατοίκων στο βορειοδυτικό μέρος της Ιταλίας. Είναι μια από τις πιο ιστορικές πόλεις του ιταλικού μπάσκετ και ενδέχεται να γίνει το νέο σπίτι του Λουίς Σκόλα που στα 40 του χρόνια έχει αποχωρήσει από την Αρμάνι Μιλάνο και εξετάζει τα δεδομένα για το φινάλε της καριέρας του.

Σύμφωνα με τον Εμιλιάνο Κάρκια του Sportando, ο θρυλικός Αργεντινός επισκέφθηκε σήμερα (16/6) το Βαρέζε και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της ομάδας, πριν ενημερώσει τους παράγοντές της ότι θα πάρει την απόφασή του τις επόμενες εβδομάδες.

Ο Σκόλα θέλει να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο που θα είναι οι πέμπτοι της σπουδαίας καριέρας του και αυτή τη στιγμή το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να βρει μια κατάσταση που θα τον βοηθήσει να συντηρηθεί μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Ο άλλοτε παίκτης των Ρόκετς, των Σανς, των Πέισερς, των Ράπτορς και των Νετς έχει παίξει σε μόλις δύο ομάδες στην Ευρώπη, στην Ταού Κεράμικα από το 1998 έως το 2007 και στην Αρμάνι Μιλάνο τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόωρα εξαιτίας του κορονοϊού.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ