ΙΤΑΛΙΑ

Επίσημα Ρακόσεβιτς στη Σιένα

SIENA 24 FEBBRAIO 2011
BASKET EUROLEAGUE
MONTEPASCHI SIENA EFES ISTANBUL 
NELLA FOTO RAKOCEVIC
FOTO CIAMILLO - MONTEPASCHI SIENA EFES PILSEN - fotografo: CIAMILLO
SIENA 24 FEBBRAIO 2011 BASKET EUROLEAGUE MONTEPASCHI SIENA EFES ISTANBUL NELLA FOTO RAKOCEVIC FOTO CIAMILLO - MONTEPASCHI SIENA EFES PILSEN - fotografo: CIAMILLO SIENA 24 FEBBRAIO 2011 BASKET EUROLEAGUE MONTEPASCHI SIENA EFES ISTANBUL NELLA FOTO RAKOCEVIC FOTO CIAMILLO - MONTEPASCHI SIENA EFES PILSEN - FOTOGRAFO: CIAMILLO

Η Σιένα ανακοίνωσε την απόκτηση του Ιγκόρ Ρακόσεβιτς, με τον Σέρβο γκαρντ να εμφανίζεται απόλυτα ικανοποιημένος από τη μεταγραφή.

Παίκτης της Σιένα είναι και επίσημα ο Ιγκόρ Ρακόσεβιτς, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ιταλίας.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του, ο Ρακόσεβιτς τόνισε: " Είμαι ευτυχισμένος και έτοιμος για αυτή την περιπέτεια. Η Σιένα είναι για μένα μια από τις υποψήφιες ομάδες για το τρόπαιο της φετινής Ευρωλίγκα, το μοναδικό τρόπαιο που δεν έχω ακόμα κατακτήσει και σκοπεύω να το κάνω".

Στη συνέχεια ανέφερε: " Διάλεξα να έρθω στην Σιένα γιατί έχει σπουδαίο ρόστερ και πολύ καλή οργάνωση. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και όλη την ομάδα που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμουν".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ