ΙΤΑΛΙΑ

Ένσταση από την Αρμάνι για την ήττα με 20-0 από την Πιστόια

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας δεν έχει σκοπό να δεχτεί την ήττα στα χαρτιά από την Πιστόια λόγω της αντικανονικής συμμετοχής του Τζέιμς Νάναλι.

Η Αρμάνι Μιλάνο τιμωρήθηκε την Τρίτη (5/2) από τον Αθλητικό Δικαστή του ιταλικού πρωταθλήματος, χάνοντας με 20-0 το παιχνίδι με την Πιστόια, ενώ είχε επικρατήσει στο παρκέ με 91-81.

Σύμφωνα με την ιταλική Ομοσπονδία, ο Τζέιμς Νάναλι δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αλλά χρησιμοποιήθηκε κανονικά από τον Σιμόνε Πιανιτζιάνι με αποτέλεσμα να υπάρξει τιμωρία και ήττα με 20-0.

Παρ' όλα αυτά οι Λομβαρδοί κατέθεσαν ένσταση κατά της απόφασης κι ελπίζουν ότι αυτή θα ανατραπεί.

Με βάση τα όσα υποστηρίζει η πλευρά της Αρμάνι, κανείς από την ομάδα αλλά ούτε και ο ίδιος ο Αμερικανός φόργουορντ δεν γνώριζαν για την τιμωρία.

Άλλωστε αυτή ίσχυε από τη σεζόν 2015-16 όταν είχε αγωνιστεί με τη φανέλα της Αβελίνο, πριν μετακινηθεί στην Τουρκία για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε.

Από τότε πέρασε αρκετός καιρός, καθώς δοκίμασε την τύχη του στο ΝΒΑ με τους Τίμπεργουλβς και τους Ρόκετς, πριν επιστρέψει στην Ευρώπη για την Αρμάνι στις 27/01/2019.

Πλέον το μόνο που απομένει είναι η οριστική απόφαση για την τύχη του αγώνα.

Photocredits: Eurokinissi

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ