ΙΤΑΛΙΑ

Εκτός πλάνων της Αρμάνι ο Τζεντίλε

Εκτός πλάνων της Αρμάνι ο Τζεντίλε

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ο Αλεσάντρο Τζεντίλε δεν υπολογίζεται από την Αρμάνι για τη νέα σεζόν. Δανεισμός η πρώτη λύση, δύσκολο να λυθεί το συμβόλαιό του.

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν εφιαλτική για τον Αλεσάντρο Τζεντίλε, ο οποίος αγωνίστηκε σε τρεις ομάδες (Αρμάνι Μιλάνο, Παναθηναϊκός, Χαποέλ Ιερουσαλήμ) και αποχώρησε από όλες. Όπως φαίνεται όμως και η επόμενη σεζόν δεν θα ξεκινήσει ακριβώς με τους καλύτερους οιωνούς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Gazzetta dello Sport" η Αρμάνι, και πιο συγκεκριμένα ο νέος τεχνικός της ομάδας, Σιμονε Πιανιτζιάνι, έχουν εκτός πλάνων τον άλλοτε αρχηγός της ομάδας. Προφανώς το γεγονός ότι ο Πιανιτζιάνι είχε τον Τζεντίλε υπό τις οδηγίες του στην Χαποέλ Ιερουσαλήμ έπαιξε έναν ρόλο σε αυτή την απόφαση.

Δεδομένου βέβαια ότι ο Τζεντίλε έχει ένα πολύ ακριβό συμβόλαιο, στην Αρμάνι ξέρουν ότι δύσκολα μπορούν να τον παραχωρήσουν με μεταγραφή, ενώ είναι ακόμα πιο δύσκολο να λύσουν την συμφωνία, αφού η αποζημίωση που θα πρέπει να του καταβάλουν θα είναι μεγάλη. Αποτέλεσμα είναι να εξετάζουν σοβαρά στην ομάδα το ενδεχόμενο να τον παραχωρήσουν εκ νέου δανεικό, χωρίς να αποκλείουν πλέον το ενδεχόμενο να τον παραχωρήσουν ακόμα και σε άλλον ιταλικό σύλλογο, κάτι το οποίο είχαν ξεκαθαρίσει ότι δεν σκόπευαν να κάνουν την περασμένη σεζόν.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ