ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποχώρησε από την Τορίνο ο Λάρι Μπράουν

Basketball Hall of Fame inductee Allen Iverson, right, poses with his presenter, coach Larry Brown, before induction ceremonies at Symphony Hall, Friday, Sept. 9, 2016, in Springfield, Mass. (AP Photo/Elise Amendola)
Basketball Hall of Fame inductee Allen Iverson, right, poses with his presenter, coach Larry Brown, before induction ceremonies at Symphony Hall, Friday, Sept. 9, 2016, in Springfield, Mass. (AP Photo/Elise Amendola) AP

Χωρίς τον Λάρι Μπράουν θα συνεχίσει μέχρι νεωτέρας η Τορίνο, καθώς ο 78χρονος προπονητής ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την Ιταλία εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας.

Είναι ο γηραιότερος προπονητής μπάσκετ στον κόσμο, καθώς διανύει το 78ο έτος της ηλικίας του. Ο Λάρι Μπράουν πήρε το περασμένο καλοκαίρι την απόφαση να έρθει στην Ευρώπη για λογαριασμό της Τορίνο, όμως μετά τη σημερινή ήττα από τη Βενέτσια (76-75) ανακοίνωσε πως είναι αναγκασμένος να αποχωρήσει από την Ιταλία για να γυρίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Ντάβιντε Τσινελάτο, ο Μπράουν επικαλέστηκε λόγους υγείας, καθώς θα πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση που δεν του επιτρέπει να γνωρίζει αυτή τη στιγμή αν θα είναι σε θέση να γυρίσει στον πάγκο της Τορίνο. Υπενθυμίζουμε πως ο Αμερικανός είχε καθυστερήσει να φτάσει στη γειτονική χώρα στην προετοιμασία της Τορίνο, ξανά εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που δεν είναι γνωστό αν σχετίζεται με το τωρινό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ