ΙΤΑΛΙΑ

Αποβλήθηκε από την Lega Basket η Τορίνο εξαιτίας του νέου ιδιοκτήτη της

Αποβλήθηκε από την Lega Basket η Τορίνο εξαιτίας του νέου ιδιοκτήτη της

Ο Ντμίτρι Γερασιμένκο άφησε καμένη γη στην Καντού και η ενασχόλησή του με την Τορίνο οδήγησε σε μια πολύ άσχημη κατάσταση την νέα του ομάδα.

Πριν από μερικές μέρες ο Ντμίτρι Γερασιμένκο αποφάσισε να βοηθήσει την Τορίνο να σταθεί στα πόδια της, ωστόσο τη Δευτέρα (29/4) η ιταλική Λίγκα αποφάσισε να θέσει εκτός Lega Basket την ομάδα εξαιτίας του εκκεντρικού Ρώσου!

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρει το Sportando, οι παράγοντες της Serie A που στελεχώνουν τη Lega Basket εκτίμησαν ότι ο Γερασιμένκο δεν μπορεί να ηγηθεί της Τορίνο, καθώς μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο ήταν ιδιοκτήτης της Καντού από την οποία αποχώρησε έχοντας αφήσει πίσω του... καμένη γη. Σύμφωνα με τους κανονισμούς της ιταλικής Λίγκας, ο Ρώσος δεν είχε το δικαίωμα να ασχοληθεί με άλλη ομάδα από τη στιγμή που άφησε τεράστια χρέη στην προηγούμενη, στην Τορίνο μάλλον δεν γνώριζαν τις προεκτάσεις και τώρα βρίσκονται μπροστά σε μια πραγματικά πολύ άσχημη κατάσταση.

Η υπόθεση θα έχει σίγουρα αρκετά επεισόδια, προς το παρόν όμως η απόφαση είναι ειλημμένη και η Τορίνο ενώ θα έχει το δικαίωμα να αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού μπάσκετ, δεν θα είναι μέλος της Lega Basket. Σε περίπτωση που η ιταλική ομοσπονδία ασχοληθεί περισσότερο, τότε είναι υπαρκτό το σενάριο η Τορίνο να αποβληθεί από την Serie A.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ