ΙΤΑΛΙΑ

Από το κακό στο χειρότερο η Αρμάνι Μιλάνο

Από το κακό στο χειρότερο η Αρμάνι Μιλάνο

Η κάκιστη εικόνα της Αρμάνι Μιλάνο επαναλήφθηκε στο Τορίνο, εκεί όπου η ομάδα του Γιασμίν Ρέπεσα ηττήθηκε από τους νεοφώτιστους (85-83).

Την πορεία της Αρμάνι Μιλάνο στην Euroleague δεν την λες και επιτυχημένη, αφού έχει μόλις μία νίκη στις πρώτες πέντε αγωνιστικές. Εν τούτοις, η ομάδα του Γιασμίν Ρέπεσα είχε τον... τρόπο της στη Lega Basket, μετρώντας πέντε νίκες σε έξι αγώνες. Κι εκεί όμως άρχισαν τα προβλήματα, αφού το εμπόδιο της -νεοφώτιστης- Τορίνο αποδείχθηκε αξεπέραστο.

Οι φιναλίστ του περσινού πρωταθλήματος ηττήθηκαν με 85-83, για να μεγαλώσει ο προβληματισμός στα αποδυτήριά τους. Ο Τζαμέλ ΜακΛιν (23π.) έκανε ό,τι μπορούσε για να αποτρέψει το μοιραίο, ο Αλεσάντρο Τζεντίλε (18π.) προσπαθούσε να βοηθήσει, αλλά από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι είχαν 60.6% στα δίποντα, όλα έγιναν πιο εύκολα για εκείνους.

Ειδικά από τη στιγμή που η "Αγία Τριάδα" τους έκανε εξαιρετική δουλειά. Οι Ντέγιαν Ιβάνοφ (17π., 9ριμπ.), Αντρέ Ντόουκινς (23π.) και Ίαν Μίλερ (20π.) ηγήθηκαν της προσπάθειας, για να σοκάρουν την Αρμάνι Μιλάνο και να επιτείνουν τον σκεπτικισμό σχετικά με το ορθόν της επιλογής του Γιασμίν Ρέπεσα για την άκρη του πάγκου.

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής:

Τορίντο - Αρμάνι Μιλάνο 85-83

Τρεντίνο - Βαρέζε 89-63

Καντού - Αβελίνο 84-82

Πιστόια - Καζέρτα 93-84

Κάπο Ντι Ορλάντο - Κρεμόνα 65-69

Πέζαρο - Μπρίντιζι 75-70

Βενέτσια - Ρέτζιο Εμίλια 87-83

Μπολόνια - Σάσσαρι (16/11, 21:45)

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ