ΙΤΑΛΙΑ

Απίστευτες καταγγελίες του Τζούλιαν Στόουν για την Βενέτσια

Απίστευτες καταγγελίες του Τζούλιαν Στόουν για την Βενέτσια

Ο Τζούλιαν Στόουν τα έβαλε μέσω Instagram με την Βενέτσια, υποστηρίζοντας ότι η πρωταθλήτρια Ιταλίας αρνείται να λύσει το συμβόλαιό του, παρά το γεγονός ότι έχει εξηγήσει ότι ο λόγος που το ζήτησε αυτό δεν είναι η πρόταση που έχει από ομάδα του ΝΒΑ, αλλά ο άρρωστος πατέρας του.

Στα μέσα Ιουλίου ο Τζούλιαν Στόουν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Βενέτσια. Μερικές εβδομάδες αργότερα η σχέση των πλευρών δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερη. Και, σύμφωνα με τον Αμερικανό, ο λόγος είναι το γεγονός ότι ενώ έχει ζητήσει από τον σύλλογο να λύσει το συμβόλαιό του για να φροντίσει τον άρρωστο πατέρα του, η πρωταθλήτρια Ιταλίας απλώς... δεν απαντά στα μηνύματα που της στέλνει! Στην Βενέτσια ωστόσο βλέπουν διαφορετικά το θέμα.

Όλα ξεκίνησαν πριν μερικές ημέρες, όταν το σάιτ "sportando", ανέφερε σε δημοσίευμά του ότι ο Στόουν έχει πρόταση από τους Σάρλοτ Χόρνετς για διετές συμβόλαιο, ωστόσο δεν έχει opt out από το συμβόλαιο που υπέγραψε στην Βενέτσια. Το δημοσίευμα όμως δεν έμεινε εκεί, αναφέροντας ότι ο Αμερικανός θέλει να μείνει στι ΗΠΑ επειδή ο πατέρας του είναι άρρωστος, αλλά η Βενέτσια έχει επενδύσει πολλά πάνω στον παίκτη. Το τελευταίο κομμάτι ωστόσο φαίνεται ότι "έβγαλε από τα ρούχα του" τον Στόουν, ο οποίος αποφάσισε να γράψει στον λογαριασμό του στο Instagram:

" Καταρχάς, ο πατέρας μου δεν είναι απλώς "άρρωστος", δεν έχει κάποιο κρύωμα, όπου φτερνίζεται και βήχει. Βρίσκεται στην εντατική με έναν πνευμοθώρακα. Η καρδιά του δουλεύει στο 10% και τα νεφρά του δεν λειτουργούν. Οι γιατροί μας είπαν ότι χρειάζεται μεταμόσχευση και στις τρεις περιπτώσεις. Δε μπορεί να ανασάνει μόνος του και είχε τραχειοτομή και του κάνουν αιμοκάθαρση. Ο πατέρας μου παλεύει για την ζωή του και ως γιος του αισθάνομαι ότι είναι και δική μου μάχη. Η οικογένειά μου προσεύχεται για τον πατέρα μου και προσπαθεί να τον βοηθήσει".

Ο Στόουν όμως δεν έμεινε εκεί, παρά στην συνέχεια συμπλήρωσε: " Κατά την διάρκεια όλων αυτών μου παρουσιάστηκε μία ευκαιρία, η οποία θα με βοηθούσε να προσφέρω στον πατέρα μου την καλύτερη δυνατή ιατρική περίθαλψη, αλλά και να βρίσκομαι δίπλα του. Αυτή η ευκαιρία θα δώσει το δικαίωμα στον πατέρα μου να έχει σωστή ασφάλιση και θα του δώσει περισσότερες πιθανότητες να παλέψει για την ζωή του. Ενημέρωσα αμέσως την Βενέτσια για την κατάσταση που βρίσκομαι με την οικογένειά μου και ο σύλλογος δεν ξεκίνησε απλώς να αγνοεί τις κλήσεις μου, τα e-mail μου και τα μηνύματά μου. Αγνοούσαν και τις προσπάθειες που έκαναν ο μάνατζέρ μου, η μητέρα μου και το νοσοκομείο να επικοινωνήσουν μαζί τους. Αυτό που με ενοχλεί είναι η έλλειψη σεβασμού που έδειξαν στην οικογένειά μου και εμένα. Έχουν υποτιμήσει την σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας του πατέρα μου και το έχουν κάνει να φαίνεται ως αγωνιστικό θέμα. Έχω στείλει πολλές προτάσεις για να βρούμε μία λύση που θα βοηθήσει και τις δύο πλευρές. Η αγάπη μου για την ομάδα και την πόλη κάνουν δύσκολα τα πράγματα. Πάντα έπαιζα για τους φιλάθλους και την πόλη, η Βενετία σημαίνει πολλά περισσότερα από μπάσκετ για μένα, σημαίνει οικογένεια και καλές σχέσεις.

Εσείς οι φίλαθλοι με αγκαλιάσατε για αυτό που χτίσαμε εδώ. Εσείς με αγκαλιάσατε σαν γιο σας και με αφήσατε να εξελιχθώ. Ήμουν χαρούμενος και ένιωσα ότι βρήκα μία δεύτερη οικογένεια σε εσέας και στον σύλλογο. Αντιλήφθηκα όμως ότι ο σύλλογος δεν είναι τόσο πιστός σε εμένα. Είναι πολύ εκνευριστικό ότι χρησιμοποιούν τα ΜΜΕ για να έχουν καλή εικόνα και να προσπαθήσουν να πείσουν τον κόσμο για μία διαφορετική αλήθεια".

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το κείμενο του Αμερικανού γκαρντ στα Αγγλικά:

Απίστευτες καταγγελίες του Τζούλιαν Στόουν για την Βενέτσια

Η αντίδραση της Βενέτσια αναμένεται σίγουρα με ενδιαφέρον.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ