ΙΤΑΛΙΑ

Αναλαμβάνει την Ιταλία ο Μεσίνα

Αναλαμβάνει την Ιταλία ο Μεσίνα

Τον περασμένο Ιούνιο ο Έτορε Μεσίνα δήλωσε "ανοιχτός στο να δουλέψω σε εθνική". Σήμερα (31/10) η Gazzetta dello Sport αποκαλύπτει ότι ο "Έκτορας" βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την ιταλική ομοσπονδία! Διαβάστε το story.

Η Ιταλία θα διεκδικήσει τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο μέσω Προολυμπιακού τουρνουά ενώ ο Έτορε Μεσίνα βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την ιταλική ομοσπονδία για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της "σκουάντρα ατζούρα", στη θέση του Σιμόνε Πιανιτζιάνι!

Τη σχετική αποκάλυψη έκανε σήμερα (31/10) η Gazzetta dello Sport που αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Τζιάνι Πετρούτσι δεν έχει πλέον τις καλύτερες των σχέσεων με τον Πιανιτζιάνι. Από τη στιγμή, μάλιστα, που η Ιταλία κατέλαβε μόλις 6η θέση στο πρόσφατο Eurobasket, παρά το γεγονός ότι παρουσιάστηκε με όλα της τα αστέρια στη διοργάνωση.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Έτορε Μεσίνα μίλησε στο sportbox.ru για την εμπειρία να δουλεύεις δίπλα στον Γκρεγκ Πόποβιτς ( "δεν έχει χαρακτηριστεί άδικα ως ο καλύτερος κόουτς στον κόσμο. Κάθε μέρα μαθαίνω κάτι από εκείνον), πριν... θυμίσει πως "πολλές από τις ιδέες του τις βλέπετε τώρα στην Ευρώπη, από πολλούς κόουτς. Ήταν όμως, δικές του και τις σκέφτηκε πριν πολλά χρόνια".

Εν συνεχεία ρωτήθηκε για το αν σκέφτεται να γυρίσει στην Ευρώπη; " Σε οργανισμό όχι. Σε ομάδα ναι". Θυμίζουμε πως ο 56χρονος Μεσίνα έκατσε στον πάγκο της εθνικής Ιταλίας την περίοδο 1993-97.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ