ΓΑΛΛΙΑ

Πολύ κοντά στη Μπουλόν Λεβαλουά ο Γιούρι Ζντοβτς

Πολύ κοντά στη Μπουλόν Λεβαλουά ο Γιούρι Ζντοβτς
EUROKINISSI

Την τεχνική ηγεσία της Μπουλόν Λεβαλουά είναι έτοιμος ν' αναλάβει ο Γιούρι Ζντοβτς, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από τη Γαλλία.

Τον προπονητή που θ' αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, βρήκαν οι διοικούντες την Μπουλόν Λεβαλουά όπου πρόεδρος είναι ο Μπορίς Ντιό, μετά τη φυγή του Φρεντερίκ Φοτού για τη Βιλερμπάν. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από τη Γαλλία, η Λεβαλουά βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Γιούρι Ζντοβτς και μάλιστα είναι πολύ πιθανό τις επόμενες ώρες να επισημοποιηθεί η συμφωνία.

Όταν η σεζόν διακόπηκε λόγω του κορονοϊού η Μπουλόν Λεβαλουά ήταν τέταρτη στη βαθμολογία (τρεις νίκες πίσω από Μονακό, Βιλερμπάν και Ντιζόν που ισοβαθμούσαν στην κορυφή) ενώ εκεί αγωνίζεται ο Μπριάντε Γουέμπερ, που στο παρελθόν είχε περάσει από τον Ολυμπιακό. Για τον πάγκο της γαλλικής ομάδας είχε ακουστεί τις προηγούμενες ημέρες και το όνομα του Σιμόνε Πιανιτζάνι, ωστόσο διαψεύστηκε πολύ γρήγορα.

Εφόσον ολοκληρωθούν όλες οι λεπτομέρειες, μετά την Τσεντεβίτα Ολίμπια, που εργάστηκε στη φετινή σεζόν, ο Γιούρι Ζντοβτς θα μετακομίσει στη Γαλλία για ένα ενδιαφέρον project με τον τρίτο μεγαλύτερο προϋπολογισμό στο πρωτάθλημα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ