ΓΑΛΛΙΑ

Πήρε Ζαν-Σαρλ, "κλείδωσε" Νουά η Βιλερμπάν

San Antonio Spurs forward Livio Jean-Charles (28) steals the ball from Utah Jazz guard Tyrone Wallace, during the first half of an NBA summer league basketball game Monday, July 3, 2017, in Salt Lake City. (AP Photo/Rick Bowmer)
AP Photo/Rick Bowmer AP PHOTO/RICK BOWMER

Η Βιλερμπάν προχώρησε σε δύο μαζεμένες κινήσεις, αφού απέκτησε τον Λίβιο Ζαν-Σαρλ και επέκτεινε για τρία χρόνια το συμβόλαιο ενός εκ των καλύτερων νεαρών ψηλών της Γαλλίας, Αμίν Νουά.

Η Βιλερμπάν ξεκίνησε σιγά-σιγά τις κινήσεις της για τη νέα σεζόν. Η αρχή έγινε με την συμφωνία για τριετές συμβόλαιο με τον Λίβιο Ζαν-Σαρλ (25 χρονών, 2.06 μέτρα, φόργουορντ/σέντερ) ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα που αναδείχθηκε. Ακολούθως, ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Αμίν Νουά (21 χρονών, 2.01 μέτρα, φόργουορντ) για ακόμα τρία χρόνια.

Ο Ζαν Σαρλ την σεζόν 2017/18 τη μοίρασε ανάμεσα στους Austin Spurs και τη Μάλαγα, με την οποία και έκλεισε την χρονιά, έχοντας 4.6 πόντους και 3.1 ριμπάουντ μέσο όρο σε 12.5 λεπτά συμμετοχής.

Ο Νουά από την πλευρά του, ο οποίος θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους ψηλούς της γενιάς του στην Γαλλία, είχε με την φανέλα της Βιλερμπάν 11 πόντους και 4.7 ριμπάουντ μέσο όρο στο γαλλικό πρωτάθλημα.

AP Photo/Rick Bowmer

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ