ΓΑΛΛΙΑ

Παράταση ζωής για Μονακό

CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΜΟΝΑΚΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΜΟΝΑΚΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Μονακό πέρασε από την έδρα της Λε Μαν (78-69), ισοφάρισε τη σειρά των τελικών στην LNB κι ο τίτλος του πρωταθλητή θα κριθεί στο πέμπτο -και τελευταίο- παιχνίδι.

Σε πέμπτο παιχνίδι θα κριθεί ο πρωταθλητής στην LNB, αφού η Μονακό πέρασε από την έδρα της Λε Μαν (78-69) και έφερε τη σειρά σε απόλυτη ισορροπία. Οι "κόκκινοι" φρόντισαν να βάλουν από νωρίς πίεση στους γηπεδούχους, οι οποίοι ήταν απογοητευτικά άστοχοι στα σουτ δύο πόντων (11/29).

Αυτό, σε συνδυασμό με τα επιθετικά ριμπάουντ των φιλοξενούμενων (12) έφεραν τη Μονακό σε θέση να προηγείται στο σύνολο σχεδόν του σαρανταλέπτου. Ο Άαρον Κραφτ (15 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ) ήταν ο άσος στο μανίκι του Ζβέζνταν Μίτροβιτς στο παιχνίδι, με τον Πολ Λακόμπ (12 πόντοι, 6 ριμπάουντ) να τον ακολουθεί σε επίπεδο προσφοράς στις δύο πλευρές του παρκέ.

Ο Αλί Τραορέ (10 πόντοι) και ο Ελμεντίν Κικάνοβιτς (10 πόντοι) ήταν σημαντικοί κοντά στο καλάθι για τους νικητές, με τη Λε Μαν να στηρίζεται επιθετικά στους Ντι Τζέι Στέφενς (14 πόντοι) και Αντουάν Εϊτό (14 πόντοι), ενώ πολύτιμη ήταν κι η προσφορά του Γιουσουφά Φολ (8 πόντοι, 13 ριμπάουντ).

Τα δεκάλεπτα: 19-19, 36-40, 51-60, 69-78.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ