ΓΑΛΛΙΑ

Ο Μπριάντε Γουέμπερ "έκραξε" την ομάδα του στο Twitter

Ο Μπριάντε Γουέμπερ "έκραξε" την ομάδα του στο Twitter

H Μπουλόν Λεβαλουά έδιωξε παίκτη και ο Μπριάντε Γουέμπερ φρόντισε να μάθουν οι παράγοντες της ομάδας του τη δυσαρέσκειά του με ένα tweet το βράδυ του Σαββάτου.

Η Μπουλόν Λεβαλουά είναι δεύτερη στη γαλλική Λίγκα με ρεκόρ 10-1, έχει όμως σημαντικά προβλήματα να επιλύσει και το πιο σημαντικό απ' όλα είναι η δυσαρέσκεια του κορυφαίου της παίκτη. Ο Μπριάντε Γουέμπερ δεν είδε με καλό μάτι την αποδέσμευση του Σαντιό Ντουκουρέ και παρά το γεγονός ότι θα περίμενε κανείς από εκείνον να αντιδράσει με επαγγελματισμό, όλος ο μπασκετικός πλανήτης διάβασε το ξέσπασμά του στο Twitter.

" Έχουμε πρόβλημα! Δεν γίνεται να αφήνετε τον Σαντιό Ντουκουρέ να φύγει, ενώ χτίζουμε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος" έγραψε ο Αμερικανός γκαρντ, που έκανε tag την ομάδα του για να είναι σίγουρος ότι οι παράγοντές της θα πάρουν το μήνυμά του. Η ομάδα αποφάσισε να μην επεκτείνει το συμβόλαιο του Ντουκουρέ, ενώς 25χρονου γκαρντ που είχε 5.9 πόντους, 2.6 ριμπάουντ και μία ασίστ ανά 14.5 λεπτά, την ώρα που ο Γουέμπερ έχει 12.9 πόντους, 4.4 ριμπάουντ, 6.2 ασίστ και 3.5 κλεψίματα ανά 33.1 λεπτά.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ