ΓΑΛΛΙΑ

Ο Μπριάντε Γουέμπερ διαλύει τα κοντέρ στο γαλλικό πρωτάθλημα

Ο Μπριάντε Γουέμπερ διαλύει τα κοντέρ στο γαλλικό πρωτάθλημα

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπριάντε Γουέμπερ, οδηγεί την Μπουλόν-Λεβαλουά (τη γνωστή Παρί) στο γαλλικό πρωτάθλημα με αριθμούς που προκαλούν ζαλάδα (VIDEO).

Στον Ολυμπιακό ήρθε ως άγνωστος στο ευρύ κοινό, ενθουσίασε με το πείσμα και την ενέργειά του, έφυγε όμως σε ένα βράδυ. Ο Μπριάντε Γουέμπερ προσπάθησε να χωρέσει το περασμένο καλοκαίρι στο ΝΒΑ, δεν τα κατάφερε και τελικά ο δρόμος τον έβγαλε στη Γαλλία, συγκεκριμένα στη Μπουλόν-Λεβαλουά, την ομάδα πως γνωρίσαμε ως Παρί, με τη φανέλα της οποίας δεν κάνει απλά καλές, αλλά οσκαρικές εμφανίσεις στη γαλλική λίγκα.

Μετά από πέντε αγωνιστικές, ο Αμερικανός έχει την ομάδα του στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με το απόλυτο (5-0), ενώ οι αριθμοί του αφήνουν τους πάντες με ανοιχτό το στόμα. Παίζει 34.2 λεπτά, σκοράρει 13.6 πόντους (46% στο τρίποντο, 54% στα συνολικά σουτ και 85% στις βολές), μαζεύει 3.8 ριμπάουντ, μοιράσει 8 ασίστ, κλέβει 4.4 μπάλες (!) και κάνει μόλις 2.6 λάθη και 3.4 φάουλ για να συγκεντρώνει 22.8 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

Είχε 19 πόντους, 3 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 5 κλεψίματα απέναντι στην Ορλεάν, 7 πόντους, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 5 κλεψίματα απέναντι στη Σολέ, 10 πόντους, 3 ριμπάουντ, 13 ασίστ και 3 κλεψίματα απέναντι στη Λιμόζ, 22 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 4 κλεψίματα απέναντι στη Στρασμπούρ και 10 πόντους, 6 ριμπάουντ, 13 ασίστ και 5 κλεψίματα απέναντι στην Μπουργκ-εν-Μπρες.

Στα 26 του χρόνια, ο ύψους 1μ.88 γκαρντ αξίζει ακόμα μία ευκαιρία.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ