ΓΑΛΛΙΑ

Νέα ήττα για την αντίπαλο του Αρη στο Basketball Champions League

Νέα ήττα για την αντίπαλο του Αρη στο Basketball Champions League

Η Βιλερμπάν επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε κακή κατάσταση, καθώς υπέστη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα -και τρίτη στη σειρά συνολικά- στο γαλλικό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από την Ορτέζ.

Δεν θα μπορούσε να συναντήσει σε καλύτερο timing τη Βιλερμπάν ο Αρης. Η Ορτέζ νίκησε την ASVEL μέσα στο Αστρομπάλ με 72-63 και την υποχρέωσε στην τρίτη συνεχόμενη ήττα της (δεύτερη εντός έδρας) στο γαλλικό πρωτάθλημα, όπου έχει πλέον απολογισμό 10-9 και βρίσκεται στην 8η θέση.

Η Βιλερμπάν είχε μεγάλο επιθετικό πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να μείνει από νωρίς πίσω στο σκορ και να κλείσει το πρώτο ημίχρονο βλέποντας την πλάτη της Ορτέζ με 21-37. Στην τρίτη περίοδο οι γηπεδούχοι έδειξαν σημάδια ζωής, έβαλαν περισσότερους πόντους απ' ότι είχαν στο πρώτο ημίχρονο (22) και έκλεισαν τη ψαλίδα μέχρι τους τρεις πόντους (43-46), αλλά στο τέταρτο δεκάλεπτο η Ορτέζ ξέφυγε πάλι και έφτασεν εν τέλει εύκολα στη νίκη.

Ο Γουόλτερ Χοτζ (22 πόντοι), ο ΝτεΜάρκους Νέλσον (18 πόντοι) και ο Ντάριλ Γουάτκινς (12 πόντοι, 8 ριμπάουντ) ήταν οι τρεις που ξεχώρισαν από την ομάδα του Τζέι Ντι Τζάκσον, ενώ ο Βιτάλις Σικόκο (22 πόντοι, 9/11 σουτ, 11 ριμπάουντ) ήταν ο κορυφαίος από τη μεριά της Ορτέζ, η οποία σημείωσε την έκτη συνεχόμενη νίκη της.

Στις εννέα σερί νίκες η Μονακό

Στο μεταξύ, μία μέρα πριν η Μονακό είχε σημειώσει την ένατη σερί νίκη της στο γαλλικό πρωτάθλημα με “θύμα” τη Λε Μαν (88-77), συνεχίζοντας την εντυπωσιακή πορεία της. Η Μονακό είναι μόνη πρώτη με 18-2. Ο Ντι Μποστ (22 πόντοι, 5/8 τρίποντα, 5 ασίστ), ο Τζαμάλ Σούλερ (17 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ) και ο Μπράντον Ντέιβις (14 πόντοι) ήταν οι πρώτοι σκόρερς και καλύτεροι παίκτες της προσεχούς αντιπάλου της ΑΕΚ στη φάση των “16” του Basketball Champions League.

Διαβάστε εδώ πως νίκησε και η Τενερίφη, προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ, τη Φουενλαμπράδα 85-61.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ