ΓΑΛΛΙΑ

"Κλείδωσε" τον καλύτερο 17χρονο στην Ευρώπη η Σολέ

"Κλείδωσε" τον καλύτερο 17χρονο στην Ευρώπη η Σολέ

Η Σολέ πρόσφερε στον Κίλιαν Χέιζ τριετές συμβόλαιο, "κλειδώνοντας" στην ομάδα τον καλύτερο 17χρονο στην Ευρώπη και υποψήφιο για το ΝΒΑ Draft του 2020.

Οσοι παρακολουθούν τις μικρές ηλικίες ξέρουν ότι ο Κίλιαν Χέιζ (17 χρονών, 1.95 μέτρα, γκαρντ) θεωρείται από πολλούς ο καλύτερος παίκτης στην ηλικία του. Ο Γάλλος γκαρντ είχε αναδειχθεί MVP στο Eurobasket U16 Α' κατηγορίας το περασμένο καλοκαίρι, με τις προβλέψεις να τον θέλουν να καταλήγει (πολύ) ψηλά στο ΝΒΑ Draft 2020. Και, όπως φαίνεται, όταν συμβεί αυτό θα εξακολουθεί να είναι παίκτης της ομάδας που τον ανέδειξε: Της Σολέ.

Η γαλλική ομάδα ανακοίνωσε ότι συμφώνησε με τον νεαρό γκαρντ - ο οποίος θα κλείσει τα 17 του χρόνια στις 27 Ιουλίου - για τριετές συμβόλαιο, κάνοντάς τον και επίσημα επαγγελματία.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Χέιζ πήρε κάποιες σκόρπιες ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα σε 9 αγώνες, έχοντας 2.2 πόντους και 1.2 ασίστ μέσο όρο σε 9 λεπτά συμμετοχής.

Αν θέλετε να δείτε γιατί έγινε τόσος θόρυβος για τον πιτσιρικά, παρακολουθήστε το VIDEO με τις καλύτερες στιγμές του από το περσινό (2017) Eurobasket U16 όπου αναδείχθηκε MVP, έχοντας 16.6 πόντους, 7 ριμπάουντ, 5.1 ασίστ και 2.7 κλεψίματα μέσο όρο:

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ