ΓΑΛΛΙΑ

Κίτσεν εναντίον Νέλσον, στη Γαλλία

Κίτσεν εναντίον Νέλσον, στη Γαλλία

Στη Νανσί θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντέργουιν Κίτσεν, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Εκεί, θα βρει αντίπαλο έναν επίσης πρώην "πράσινο", τον ΝτεΜάρκους Νέλσον, που αγωνίζεται στη Μονακό.

Αφού ταλαιπωρήθηκε αρκετά, εν τέλει ο Ντέργουιν Κίτσεν βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ούτε το Ισραήλ, ούτε η Ιταλία κατάφεραν να τον κρατήσουν κοντά τους, αφού η Νανσί είναι αυτή που εξασφάλισε την υπογραφή του.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού πέρασε από try out τον προηγούμενο μήνα στη Βαρέζε, δίχως όμως να πείσει. Έτσι δεν υπέγραψε συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα. Στη Νανσί τα πράγματα όμως ήταν διαφορετικά, αφού προστέθηκε στο ρόστερ της γαλλικής ομάδας, αποτελώντας μία αξιόπιστη λύση για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Πρόκειται άλλωστε για έναν εκ των πρωταγωνιστών της περσινής επιτυχίας της Χαπόελ Ιερουσαλήμ στη Winners League του Ισραήλ, όπου κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή.

Θυμίζουμε πως ο 29χρονος πλεϊμέικερ πέρασε για ένα φεγγάρι από τον Παναθηναϊκό, αγωνιζόμενος για μερικούς μόλις μήνες το 2012. Δεν κατάφερε να κερδίσει όμως την εμπιστοσύνη του Αργύρη Πεδουλάκη, παραχωρώντας τη θέση του στον Μάρκους Μπανκς.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ