ΓΑΛΛΙΑ

Η Στρασμπούρ ανακοίνωσε πως ο Στεφάν Λάσμε "κόπηκε" στα ιατρικά

EUROLEAGUE / ×ÉÌÊÉ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ×ÉÌÊÉ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δεν θα παίξει, τελικά, στη Στρασμπούρ ο Στεφάν Λάσμε καθώς οι γιατροί της ομάδας άναψαν... κόκκινο φως μετά τις ιατρικές εξετάσεις του 37χρονου Γκαμπονέζου σέντερ.

Ξανά στην αγορά ως free agent βρέθηκε ο Στεφάν Λάσμε, καθώς οι παράγοντες της Στρασμπούρ ενημερώθηκαν από το ιατρικό team της ομάδας πως ο 37χρονος Γκαμπονέζος δεν πέρασε τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις δύο μόλις μέρες μετά την ανακοίνωση της μεταξύ τους συμφωνίας!

" Η Στρασμπούρ ενημερώνει πως ο Στεφάν Λάσμε δεν θα φορέσει τα χρώματα της ομάδας μας για τη σεζόν 2018/19. Ο παίκτης έφτασε χθες στην Αλσατία και υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, όμως οι γιατροί αποφάσισαν να μην του δώσουν το πιστοποιητικό υγείας. Το συμβόλαιο δεν θα ισχύσει και η ομάδα αναζητά πλέον νέο παίκτη" αναφέρει η ανακοίνωση των Γάλλων.

Ο Λάσμε είχε 5.1 πόντους με 52% στο δίποντο, 100% στο τρίποντο (2/2) και 68% στις βολές, μαζί με 2.8 ριμπάουντ και 0.8 μπλοκ ανά 16:10 συμμετοχής σε 18 αγώνες της EuroLeague 2018/19. Στη γαλλική Στρασμπούρ θα βρει τον Μάικ Γκριν που έπαιξε πέρυσι στην ΑΕΚ, τον πολύπειρο σέντερ Αλί Τραορέ, τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Μάρντι Κόλινς και τον ύψους 2μ.21 Γιουσουφά Φολ.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ