ΓΑΛΛΙΑ

Γαλλία: Επέκταση συμβολαίου σε Κολέ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ / ΚΙΝΑ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2019 / ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΗΠΑ - ΓΑΛΛΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FOR EDITORIAL USE ONLY / XINHUA NEWS AGENCY)
ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ / ΚΙΝΑ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2019 / ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΗΠΑ - ΓΑΛΛΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FOR EDITORIAL USE ONLY / XINHUA NEWS AGENCY) EUROKINISSI

Ο Βενσάν Κολέ θα καθοδηγήσει την Εθνική Γαλλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021 στο Τόκιο, όπως ανακοίνωσε η γαλλική ομοσπονδία.

Ο Βενσάν Κολέ, που φέτος απολύθηκε από τη Στρασμπούρ έπειτα από δέκα χρόνια, θα συνεχίσει τη μεγάλη του πορεία στους "τρικολόρ" καθώς ανανεώθηκε η συνεργασία του με την ομοσπονδία.

Το συμβόλαιο του Γάλλου τεχνικού επρόκειτο να ολοκληρωθεί φέτος μετά την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο, ωστόσο η μετάθεσή τους για το 2021 λόγω του κορονοϊού, έφερε και την αναπροσαρμογή στα πλάνα της FFBB. Η ίδια συνταγή με την εθνική ανδρών της Γαλλίας πάντως, θ' ακολουθηθεί και στις γυναίκες αφού, όπως γνωστοποίησε η γαλλική ομοσπονδία, θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία η Βαλερί Γκαρνιέ μέχρι το μεγάλο αθλητικό ραντεβού.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ