ΓΑΛΛΙΑ

Έτοιμος να αποσυρθεί ο Ντιαό

Έτοιμος να αποσυρθεί ο Ντιαό

Ο Μπορίς Ντιαό σκέφτεται να ρίξει τους τίτλους τέλους στη μεγάλη καριέρα του σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας "L' Equipe".

Έπειτα από 10 χρόνια το όνομα του Μπορίς Ντιαό δεν συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στη λίστα του Βενσάν Κολέ για την εθνική ομάδα. Σύμφωνα με την "Equipe" αυτό δεν ήταν απλά το πρώτο προμήνυμα για αυτό που πρόκειται να ανακοινώσει λίαν συντόμως ο Γάλλος φόργουορντ: την απόσυρσή του από το μπάσκετ.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο 36χρονος, πια, Ντιαό πέρασε τους τελευταίους δύο μήνες στη θάλασσα, με το 23 μέτρων σκάφος του, το "Μπαμπάκ". Δεν έχει ακουμπήσει μπάλα μπάσκετ από τις 2 Ιουλίου, δεν έχει κάνει καθόλου προπονήσεις έκτοτε και δεν σκοπεύει να επιστρέψει στα γήπεδα για να παίξει μπάσκετ.

" Η Λεβαλουά και ο προπονητής και φίλος του, Φρεντερίκ Φοτού, προσπάθησαν να τον κάνουν να παίξει για μία τελευταία φορά. Ο Ντιαό το σκέφτηκε όλο το καλοκαίρι. Λίγο. Ωστόσο, προφανώς ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2013 είναι «αλλού» αυτή τη στιγμή. Μακριά από τα γήπεδα", γράφει η γαλλική εφημερίδα.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ