ΓΑΛΛΙΑ

Επίσημο: Για δύο χρόνια στη Μπουλόν Λεβαλουά ο Γιούρι Ζντοβτς

Επίσημο: Για δύο χρόνια στη Μπουλόν Λεβαλουά ο Γιούρι Ζντοβτς
EUROKINISSI

Την τεχνική ηγεσία της Μπουλόν Λεβαλουά ανέλαβε ο Γιούρι Ζντοβτς καθώς συμφώνησε για τα επόμενα δύο χρόνια, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Οι τυπικές λεπτομέρειες τακτοποιήθηκαν και ο Γιούρι Ζντοβτς έβαλε την υπογραφή του στο διετές συμβόλαιο που του πρότεινε η Μπουλόν Λεβαλουά.

Όπως είχε γράψει το Sport24.gr, η γαλλική ομάδα βρήκε στον Γιούρι Ζντοβτς τον προπονητή που θα τρέξει το project το οποίο έχει σχεδιάσει ο Μπορίς Ντιό, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Φρεντερίκ Φοτού (μετακόμισε στη Βιλερμπάν). Η συμφωνία των δύο πλευρών αφορά σε διετή συνεργασία και ανακοινώθηκε από την Μπουλόν Λεβαλούα, με τον Γιούρι Ζντοβτς να πιάνει δουλειά, ώστε να δημιουργήσει το σύνολο που θα οδηγήσει σε επιτυχίες τη γαλλική ομάδα.

Αυτή θα είναι η πρώτη προπονητική εμπειρία για εκείνον από την LNB, στην οποία βρέθηκε στο παρελθόν ως παίκτης της Λιμόζ για μία σεζόν (1992-'93). Εξάλλου, η Γαλλία θα γίνει η έβδομη χώρα στην οποία θα εργαστεί ως προπονητής ο 53χρονος τεχνικός μετά την Σλοβενία, την Κροατία, την Βοσνία, τη Ρωσία, την Τουρκία και την Ελλάδα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ