ΓΑΛΛΙΑ

Αποχωρεί από την Γκραβελίν ο Ντι Τζέι Κούπερ

Αποχωρεί από την Γκραβελίν ο Ντι Τζέι Κούπερ
D.J COOPER TWITTER ACOUNT

Ο - άλλοτε παίκτης των ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ - Ντι Τζέι Κούπερ αναμένεται να μείνει άμεσα ελεύθερος από την Γκραβελίν, που αποδέχθηκε το αίτημά του. Το καλοκαίρι είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο!

Ο Ντι Τζέι Κούπερ είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, ωστόσο είναι κοινά αποδεκτό ότι χρειάζεται και ειδική μεταχείριση, αφού η ψυχολογία του χαρακτηρίζεται από πολλά σκαμπανεβάσματα. Στην Γκραβελίν το έμαθαν για τα καλά αυτό, αφού έπειτα από μόλις 4 αγώνες ο Αμερικανός γκαρντ ζήτησε να τον αφήσουν ελεύθερο . Και, όπως φαίνεται, θα του κάνουν το χατίρι.

" Πρόκειται για μία καταστροφή για την ομάδα. Κοιτάζουμε την κατάσταση, αλλά ακόμα δεν έχουμε συμφωνήσει στην αποχώρησή του. Είναι απογοητευτικό επειδή κάναμε μία επένδυση σε αυτόν, αλλά ξέραμε ότι είναι ανταγωνιστικός παίκτης, ο οποίος μπορεί να εκνευριστεί αν τα πράγματα δεν του πάνε όπως θέλει. Δεν είναι ποτέ καλό να κρατάς κάποιον που θέλει να φύγει" δήλωσε σε γαλλικά μέσα ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Εβρέ Μπεντελίμ.

Την περσινή σεζόν ο Κούπερ αναδείχθηκε MVP του γαλλικού πρωταθλήματος με την φανέλα της Ορτέζ, έχοντας 13.3 πόντους και 11.1 ασίστ ανά αγώνα. Αυτές οι εμφανίσεις του είχαν ως αποτέλεσμα να υπογράψει διετές συμβόλαιο με Γκραβελίν. Το ξεκίνημα της σεζόν ωστόσο για τον άλλοτε παίκτη των ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ δεν ήταν καλό, αφού η Γκραβελίν μέτρησε 4 ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές, με τον ίδιο να έχει 9.5 πόντους και 9.3 ασίστ μέσο όρο.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ