ΓΑΛΛΙΑ

Απίστευτη ανατροπή από το -29 από τη Ντιζόν!

Απίστευτη ανατροπή από το -29 από τη Ντιζόν!
EUROKINISSI

Αδιανόητα πράγματα έγιναν στα playoffs του γαλλικού πρωταθλήματος, με τη Ντιζόν να ανατρέπει διαφορά 29 πόντων κόντρα στη Στρασμπούρ και να παίρνει τη νίκη με 89-85 στην παράταση!

Η Ντιζόν θύμιζε... Κλίπερς! Πριν περίπου ένα μήνα οι Κλίπερς επέστρεψαν από το -31 κόντρα στους Γουόριορς και πήραν τη νίκη στο Game 2 του πρώτου γύρου των playoffs . Στον δεύτερο αγώνα του πρώτου γύρου των γαλλικών playoffs, η Ντιζόν επέστρεψε λοιπόν από το -29 κόντρα στην έδρα της Στρασμπούρ και πήρε τη νίκη με 89-85 στην παράταση και μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά με 2-0 νίκες!

Η Ντιζόν - την οποία αντιμετώπισε η ΑΕΚ στην φάση των ομίλων - βρέθηκε πίσω στο σκορ με 51-22 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Δεν τα παράτησε όμως, παρά με τρελή αντεπίθεση ισοφάρισε σε 75-75 και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση, όπου και πήρε τη νίκη!

Ο Αξέλ Ζουλιέν με 28 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Ράιν Πίρσον να προσθέτει 24 πόντους. Για τους ηττημένους, οι Μάικ Γκριν (πέρυσι αγωνίστηκε στην ΑΕΚ) και Τζάρελ Έντι είχαν από 17 πόντους.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ