ΜΠΑΣΚΕΤ

Ζήτησε συγγνώμη για το ομοφοβικό σχόλιο ο Αμάρ'ε Στάνταμαϊρ

Ζήτησε συγγνώμη για το ομοφοβικό σχόλιο ο Αμάρ'ε Στάνταμαϊρ

Ο Αμάρ'ε Στάνταμαϊρ ζήτησε δημόσια συγνώμη για το ομοφοβικό σχόλιο στο οποίο προέβη πριν μία ημέρα, υποστηρίζοντας ότι έκανε απλώς πλάκα και απομονώθηκε μία ατάκα του από μία μεγάλη συνέντευξη που έδωσε.

Έπειτα από τον θόρυβο που δημιουργήθηκε μετά το ομοφοβικό σχόλιο του Αμάρ'ε Στάνταμαϊρ σε ισραηλινή ιστοσελίδα, όπου υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι δεν θα έκανε μπάνιο στα ίδια αποδυτήρια με έναν gay συμπαίκτη του, τώρα ήρθε να... ανακαλέσει.

Με μία δήλωσή του ο άλλοτε ΝΒΑερ και νυν παίκτης της Χαποέλ Ιερουσαλήμ ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελε να υποτιμήσει την Gay κοινότητα, παρά ήταν μία από τις πολλές ατάκες που είπε αστειευόμενος σε μία συνέντευξη που παραχώρησε σε πολύ χαλαρό ύφος, η οποία και απομονώθηκε.

" Θέλω να ζητήσω συγνώμη για τα επιθετικά μου σχόλια από την LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual and Transgender) κοινότητα. Αυτές οι ατάκες απομονώθηκαν από μία μεγάλη συνέντευξη που έδωσα, όπου ένας ρεπόρτερ μου έκανε υποθετικές ερωτήσεις και όλες οι απαντήσεις μου είχαν κωμικό τόνο" αναφέρει αρχικά ο Στάνταμαϊρ, για να συμπληρώσει στην συνέχεια: " Οι απαντήσεις που έδωσα έγιναν με την λογική της πλάκας και λυπάμαι πολύ αν προσέβαλα οποιονδήποτε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ