ΜΠΑΣΚΕΤ

Υποψήφιος για τον πάγκο της Χάποελ Τελ Αβίβ ο Κώστας Μέξας

BASKET LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ - ΚΥΜΗ (Eurokinissi Sports / ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ)
BASKET LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ - ΚΥΜΗ (Eurokinissi Sports / ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Μετά τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τον Στέφανο Δέδα, δεν αποκλείεται στο Ισραήλ να αυξηθεί το ελληνικό στοιχείο στους πάγκους. Ο Κώστας Μέξας είναι μεταξύ των υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία της Χάποελ Τελ Αβίβ.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος άνοιξε -επί της ουσίας- την αγορά του Ισραήλ, ο Στέφανος Δέδας επιβεβαίωσε πως η ελληνική προπονητική φιλοσοφία είναι ισχυρή, κι έτσι δεν αποκλείεται μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να βρεθεί ακόμη ένας προπονητής στη Winner League.

Ο λόγος για τον Κώστα Μέξα, ο οποίος είναι υποψήφιος για να αναλάβει τα ηνία της Χάποελ Τελ Αβίβ, μετά την απόλυση του Αριέλ Μπέιτ - Χαλάμι. Όπως αναφέρουν στο Ισραήλ, οι κόκκινοι προσέγγισαν σε πρώτο χρόνο τον Οκτάι Μαχμουτί, δίχως όμως να προκύψει συμφωνία.

Έτσι, το δεύτερο πλάνο περιλαμβάνει το όνομα του πρώην προπονητή του Ηρακλή, κι αυτό του Γιούριτσα Γκόλεματς, ο οποίος ξεκίνησε τη σεζόν στην ABA Liga με την Κόπερ Πριμόρσκα. Ο Κώστας Μέξας οδήγησε πέρσι τον Ηρακλή στην άνοδο στην ΕΚΟ Basket League, αποχώρησε όμως από τον πάγκο του Γηραιού το καλοκαίρι -έκτοτε δεν βρισκόταν σε άλλο πάγκο.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ