ΜΠΑΣΚΕΤ

Χάποελ Χολόν: Ο Δέδας έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών

Χάποελ Χολόν: Ο Δέδας έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών
EUROKINISSI

Η Χάποελ Χολόν πήρε την τέταρτη σερί νίκη της, κι ο Στέφανος Δέδας είδε τους οπαδούς της ομάδας του να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του. Επτά νίκες σε εννέα αγώνες με την ισραηλινή ομάδα μετράει ο 37χρονος τεχνικός.

Τις τέσσερις σερί νίκες σε Winner League και Basketball Champions League έφτασε η Χάποελ Χολόν του Στέφανου Δέδα, το βράδυ του Σαββάτου (25/1). Αυτή τη φορά, θύμα της υπήρξε η Ιρόνι Νες Ζιόνα (87-78), με το θετικό αποτέλεσμα να εδραιώνει την ομάδα του 37χρονου τεχνικού στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Δεδομένη της αγωνιστικής προόδου της Χάποελ Χολόν και της συνέπειας που παρουσιάζει τον τελευταίο μήνα στα παιχνίδια της (έχει 7/9 από την στιγμή που προσελήφθη ο Στέφανος Δέδας), οι οπαδοί της ισραηλινής ομάδας έκαναν... σύνθημα τον νέο τεχνικό ηγέτη τους. Λίγο πριν από την ολοκλήρωση του αγώνα με την Ιρόνι Νες Ζιόνα, ακούστηκε ρυθμικά το "Στέφανος, Στέφανος" από το σημείο στο οποίο κάθονταν οι φανατικοί οπαδοί.

Εκείνος γύρισε προς το μέρος τους, κι έδειξε τους παίκτες του, σε μια ιπποτική κίνηση.

Ο σεβασμός που υπάρχει στο Ισραήλ για τους Έλληνες προπονητές είναι δεδομένος, με την αποθέωση προς το πρόσωπο του Γιάννη Σφαιρόπουλου πριν από δεκαπέντε μέρες στο Βερολίνο να είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα. Πέραν αυτού, η πρόθεση της Χάποελ Τελ Αβίβ να ασχοληθεί με την περίπτωση του Γιάννη Καστρίτη για την τεχνική της ηγεσία, επιβεβαιώνει πως πλέον στη χώρα βλέπουν με πολύ καλό μάτι την ελληνική προπονητική αγορά.

Photo Credits: FIBA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ